3 septembrie 2017

scrisori către Luna.

Music: HURTS - Sunday

În trei zile te-mplinești. Ai să-mi luminezi fața peste trei seri de acum încolo, atunci când voi ieși cu cana mea de ceai pe balcon.

Îmi place să te admir, mă fascinezi, cu toate că niciodată nu îți pot spune exact la ce mă gândesc atunci când te privesc pierdută. Ești frumoasă.

Se apropie perioada mea preferată din an, o simt, parfumul îi plutește în aer. Va veni o vreme când noi două o să vorbim, o să ne spunem secretele ca între fete, cu o cană de ceai de salvie între noi, în timp ce afară se împletește iar covor moale din frunze.

Te-am căutat și-n seara asta, fără reușită însă. Au încercat fulgerele să mă ajute și-mi luminau cerul din când în când dar chiar și așa, nu am putut să te zăresc.

Însă știu că întotdeauna va fi cel mai întuneric înainte de răsărit și-mi repet iar și iar lucrurile în care cred și care mă ajută să trec de 2 dimineata; căci la 2 dimineața îmi mor visele doar ca să-mi renască din cenușa iluziilor.

La luna también está llena de cicatrias, no por eso deja de ser bella...

2 comentarii:

  1. Good stuff, gud stuff. Mai asteptam sentimente.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc pentru tot Dr. Makha! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să completeze actele de divorț și lucrurile sunt mult mai bine acum. După cum ați spus, întregul proces de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care îmi crea probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu, iar acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață tuturor celor care se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , puteți contacta Dr Makha pe WhatsApp +1(815)564-3618
    Ea este pricepută cu următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * magia banilor
    * vrajă frumoasă
    * vraja norocului
    * Vrăji de atracție sexuală
    * SIDA vindecă magia
    * Casino Cave
    * S-au eliminat pesterile blestemate
    * Vraja de protecție
    * magie la loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    E-mail: makharituals@gmail.com
    Whatsapp +1(815)564-3618

    RăspundețiȘtergere