28 august 2017

suflet.

Music: Leonard Cohen - Dance Me to the End of Love

Dragă suflete,

așa-i că parcă nu ți-am mai scris de prea mult timp? Pe ce cărări ai mai rătăcit?
Ce-i drept nu am avut nici timpul și nici inspirația necesară să îți scriu. O propoziție îmi părea prea puțin și prea superficială pentru tine, așa că am decis să aștept momentul oportun pentru a-ți mai da vești despre posesoarea ta.
Eu mă plimb în continuare pe străzi uitate de timp și văd năluci pe bănci în parcuri. Nu sunt singură, nu îți face griji, vântul are mereu grijă de mine. Problema cu aceste plimbări, însă, constă în faptul că mă pierd pentru perioade lungi de timp. Știi ce-i cel mai amuzant? Faptul că nu îmi mai amintesc nimic atunci când ies într-un final din ceață și mă scald iar în soare.
Mi-am pierdut inspirația, suflete. E uitată undeva printr-un vagon, probabil. Știi și tu, în vreun tren dintre cele în care încercai să mă convingi să urc, spre Sighișoara sau Sibiu. Mai ții minte?
Am să vin după tine, suflete. Am să te caut prin toate barurile și librăriile din Bucureștiul ăsta vechi și ponosit până am să te găsesc. Așteaptă-mă, căci vin!

Un comentariu:

  1. Mulțumesc pentru tot Dr. Makha! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să completeze actele de divorț și lucrurile sunt mult mai bine acum. După cum ați spus, întregul proces de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care îmi crea probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu, iar acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață tuturor celor care se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , puteți contacta Dr Makha pe WhatsApp +1(815)564-3618
    Ea este pricepută cu următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * magia banilor
    * vrajă frumoasă
    * vraja norocului
    * Vrăji de atracție sexuală
    * SIDA vindecă magia
    * Casino Cave
    * S-au eliminat pesterile blestemate
    * Vraja de protecție
    * magie la loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    E-mail: makharituals@gmail.com
    Whatsapp +1(815)564-3618

    RăspundețiȘtergere