13 iunie 2012

ceva important.

Music: Blink182 - I miss you
Gânduri: toate se intampla la timp, trebuie s-am rabdare.. da' sufletul meu n-are..

Daca te iubeste si tu iubesti la randul tau atunci va veti gasi candva, indiferent de soare sau ploi, zambete straine sau mangaieri fugare, luni sau ani.
Cand iubesti e altceva, te simti altfel, lumea este altfel. Iar cand pierzi o astfel de iubire, te rupe cu totul, iti rupe un petic de suflet si-ti ia chiar si ultimul zambet pe care te-ai asigurat ca l-ai ascuns bine de tot in buzunarul pieptului tau, chiar langa inima.
O iubire mare imi pare cu mult mai mult decat un simplu fir rosu ce-i leaga pe cei doi, pentru totdeauna, in ciuda nodurilor si incalciturilor. O iubire mare, pentru mine, inseamna in primul rand respectul. Inseamna sa stii cat sa dai si cat sa ceri, sa te trezesti dimineata si chiar si dupa mult timp sa te gandesti: "Uau! Puteam sa nu te am.." Inseamna sa arzi, sa te topesti si apoi sa renasti din nou, la fel ca pasarea de foc. Inseamna vara indiana. Nirvana. Inseamna incredere.
Iar eu, desigur, iar vorbesc prea mult si nu stiu nici macar despre ce vorbesc.
Image and video hosting by TinyPic

4 comentarii:

  1. Anca ... lucrurile astea ... trebuie cautate ... gasite ... pastrate ... intretinute. Iubirea e si respect si emotie e si daruire ... prin iubire dau din mine celui pe care-l iubesc. Il las sa intre pe taramul vietii mele... anulez granita. Inseamna ardere ...topire ...si vara indiana (superba comparatie, am sa ma gandesc la ea)Vorbesti mult? NU! Vobesti despre vise ... Nu poti vorbi despre ceva pe care nu l-ai atins. Sensibilitatea ta... vorbele tale ... dezvelesc un suflet in flacari. Nu uita un lucru insa ... hraneste focul. Te ]ncalzesti la el... dar mentine-l. Scuze pentru deranj. Inca odata ma simt provocat. Multumesc pentru cuvinte.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu iti multumesc, romeo pentru cuvinte. am sa tin minte, sa am grija de acest foc. :*

    RăspundețiȘtergere