8 ianuarie 2012

forgive me, first love.

Music: Vama - Curvelor, cu drag
Gânduri: sometimes you gotta quit thinking so much. if it feels right, it probably is. so just go with it.


Unele rugaciuni isi gasesc raspunsurile, altele niciodata si se pierd in batai de vant ce le poarta cat mai departe de cel ce se roaga.
Cred ca ii era frica sa iubeasca uneori. Cred ca o speria. Ea era genul de persoana ce iubea lucrurile concrete, precum oceanul. Ceva catre care poti arata cu degetul si sa stii sigur; e acolo. Cred ca de aceea i-a fost greu sa creada in ceva mai mare decat ea, ceva mai presus. Si cred ca si de aceea s-a chinuit atata cu dragostea. N-o putea atinge. Nu se putea agata de ea doar pentru a se asigura ca o sa fie mereu acolo, ca nu are sa dispara. Dar uneori, exact lucrurile pe care nu poti sa le atingi, sunt cele de care trebuie sa te agati.
E blocata din nou. E in acelasi loc in care se simte de parca ar fi prinsa intre patru pereti fara o intrare sau o iesire. Sta intinsa zi si noapte in mijloc si se uita in gol la tavanul fara pata iar gandurile ei i se deruleaza in fata ochilor ca un fisic de filme proaste. Si stie ca se poate lupta cu sentimentul asta ce o acapareaza usor precum fumul din tigarea ta, dar nu gaseste puterea sa faca asta. Vrea pe cineva, macar o data, sa o salveze. Vrea ca cineva sa observe si in loc sa intrebe "esti bine?" sa distruga zidurile astea si sa o ia de aici. Salveaz-o!
(despre M.)
Image and video hosting by TinyPic

3 comentarii:

  1. Oceanul nu va fi mereu concret.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai descris perfect totul ...
    Iti multumesc :*

    RăspundețiȘtergere
  3. era o vorbă, ceva gen 'sometimes you have to be your own hero'
    încearcă să te salvezi singură, să te scoţi singură din rutină, doar evadează pentru câteva clipe..

    RăspundețiȘtergere