5 ianuarie 2012

cantec prost.

Music: Katharine McPhee - Goodbye
Gânduri: doua inimi vor rula acelasi film la nesfarsit, lumea asta pare plina doar de prosti ce s-au iubit.


Nu intelegi, nu? Nu.. nu, cum ai putea? Tu nu o vezi cand isi sterge lacrimile si-si da firele de par de pe fata. Nu. Doar zidurile astea au vazut-o cand adormea noaptea soptindu-ti numele, iar daca ar putea vorbi ti-ar spune povestea ei. Zidurile ii mai stau marturie ca v-ati iubit candva, ca nu a fost totul doar in mintea ei.
Si toate stau inchise-n trecut, departe de aici, departe de voi, undeva incuiate in cutiuta cu vise, uitata pe raftul prafuit ce-i sustine cartile cu care adormea uneori.
Tu n-ai idee ca ea a cunoscut golul, ca ea stie ce inseamna nimicul. Iar acum nu i-a mai ramas nimic, nimic de care sa ii fie dor, nimic de care sa se agate, nimic. Si-si spune ca i-a ajuns, ca vrea sa simta briza unui nou inceput pe cicatricile de pe pielea ei. Dar cumva e inca blocata aici, intr-o lume in care finalurile fericite o ocolesc.
Altii cucereau dragostea in timp ce ea fugea. Si se mai oprea uneori si statea in camera ei cu lampa aprinsa si muzica ce canta in surdina si desena un plan. Dar planurile pot da gres, asa cum fac de multe ori si acum timpul e impotriva ei. Si acum isi repeta ca vrea sa termine totul, sa inceteze pentru ca visele cu tine sa n-o mai tina treaza noaptea, dar stie ca o sa planga. S-a saturat sa fie puternica dar ii e prea frica sa fie vulnerabila si ii e prea frica de cum se simte cand esti tu prin preajma.
Si-si doreste sa-si asculte sfaturile uneori, de ce n-o face? "Te-ai indragostit iar din cauza zambetului sau pentru ca te poate face sa razi, sau in cazul asta, pentru ca te-a facut sa crezi ca tu esti singura care il poate salva. Pe tine cine te salveaza?"
Da' chiar? Cine?
(despre M.)
Image and video hosting by TinyPic

2 comentarii:

  1. Ce faci? iar esti trista? Ce ma fac eu cu tine?
    suntem in 2012, inceput de an nou, si as vrea sa lasi trecutul. E cazul sa razi,sa canti,(la figurat vorbind), te asteapta lucruri mari si importante.
    Hai fata frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu! nu sunt trista de loc, stai linistit!
    asa imi place si mie sa privesc anul asta, e un nou inceput si chiar au luat-o lucrurile de la inceput o data cu 2012.
    sunt bine, AMETH. multumesc de grija.

    RăspundețiȘtergere