11 ianuarie 2012

buze blonde.

Music: Luna Amara - Asfalt
Gânduri: taci, nu vorbi. nu vreau sa mai aud nici urletul din mine stins pe asfaltul ud.


Uneori cred ca avea nevoie de o gura de aer proaspat, ceva ce simtea ca o sa gaseasca doar lasand in spatele blocurile si betonul din orasul asta imbatranit.
Alte ori se gandea ca atunci cand ea isi lasa stiloul jos, altcineva il ridica pe al lui. Stia ca undeva, cineva incearca sa cante la chitara pentru prima oara. Stia ca cineva, a atins panza cu pensula si desena un camp de maci iar ea uneori cred ca vroia sa scape in campul ala de maci, sa fuga departe pentru ca nu mai putea tine pasul.
Image and video hosting by TinyPic
Avea momente cand se gandea ca cineva i-a stins luna, i-a luat lumina si tot drumul ii parea un camp minat. Nu se putea compara cu ea, ii era prea frica sa se si gandeasca. Stii ce mi-a spus ca doare cel mai tare? Senzatia ca ai fost inlocuit. Spunea ca orice ai face, te simti de parca nimic nu e indeajuns de bine. Si orice incerci sa faci ca sa simti ca ai un loc in inima cuiva, nu e indeajuns. Si brusc, ramai cu senzatia ca nu o sa fii niciodata indeajuns. Si brusc, o tristete iti invaluie inima si nu da semne ca ar vrea sa plece. I-am simtit dezamagirea din glas.
(Despre A.)

3 comentarii:

  1. mi s-a intamplat si mie.:-j
    o zi buna:*

    RăspundețiȘtergere
  2. hmm... poza mi-a amintit de un citat!
    "erasing yourself from somebody's life is not as simple as walking out the door."
    a fost, la un moment dat, un citat de suflet. :)

    RăspundețiȘtergere