31 octombrie 2011

don't let me go!

Music: Adele - Make you feel my love
Gânduri: she wasn't bitter. she was sad though. but it was a hopeful kind of sad. the kind of sad that just takes time.


Am fugit la malul marii mele sa-mi inec picioarele in apa rece ce ma facea o data sa visez. Si te-am strans in brate, iubire, acolo langa nisip, in bataia vantului - te strangeam in brate. Respir iubire, o simt in plamani, te simt in oase. Esti aici. Departe de mine si totusi plutesti in vantul ce-mi arunca parul in toate partile in fiecare dimineata. Cand nu visez doar te privesc, cand nu te strang in brate iti caut privirea prin multime, cand vorbesc despre tine nu ma auzi.
Atatea melodii pe care nu le-am ascultat, atatea vise pe care le-am putea indeplini se leagana usor in balansoar.

Stiu cand sa ma opresc. Stiu cand trebuie sa renunt la ceva. Stiu cand sa trec mai departe. Stiu cum sa ma adaptez. Dar "stiu" e atat de diferit de "pot". Si da, am sa ma intorc candva, si atunci ai sa-mi dai iubirea ta. Poate ca atunci am sa stiu si eu ce se face cu ea.
Image and video hosting by TinyPic

4 comentarii:

  1. atunci cand ai sa te intorci tu si el are sa-ti ofere dragostea lui , o sa fie rea tarziu. sper doar sa realizezi intr-un final ca oamenii care nu raman in viata ta inseamna ca n-au meritat si ca n-au tinut destul incat sa ramana langa tine. si mai astept sa realizezi ca o sa vina ziua in care o sa gasesti tipul care sa tina la tine si sa te vada asa cum esti , cu toate imperfectiunile si calitatile tale.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu l-am alungat. mi-a facut ceva. l-am indepartat. mi s-a facut dor, am inceput sa vorbim si acum nici macar nu mai stiu unde suntem.

    of, si tipul ala care sa tina la mine.. intarzie sa apara.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmmm,
    spui ca tu l-ai indepartat, ca ti-a facut ceva. Important este sa nu uiti de ce l-ai indepartat, sa nu uiti motivul.
    Cat despre tip... mai ai si tu un pic de rabdare.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu uit. nu as avea cum. doar ca nu sunt atat de puternica pe cat credeam. :D

    am. dar dupa un timp termini toate rezervele de rabare.

    RăspundețiȘtergere