25 octombrie 2011

crash into me.

Music: Mariah Carey - My all
Gânduri: i am unbreakable, but it looks like i could sometime soon. and you are unreachable, about as possible as me touching the moon.


da muzica incet si nu uita, orice s-ar intampla tu vei ramane numai a mea.
am nevoie de o poveste noua. ceva sa-mi ia din povara de pe suflet. ceva care sa-mi lumineze diminetile intunecate si reci. mi-a umblat inima pe carari indepartate, a stat la caldura, fara mine. mainile mele sunt reci si o sa se raceasca din ce in ce mai mult. ea bate in continuare, ii e bine. bum. bum. bum. singurul lucru de care am eu nevoie acum e aerul meu, aerul rece de dimineata si o cafea tare, sa ma treazeasca. pe spatele meu imi sta scrisa povestea, nu o poate vedea nimeni insa.
te aud pasind, iti vad umbra, neschimbata. nu au trecut anii peste tine, nu au trecut nici peste mine. suntem la fel, ca la inceput. e adevarat. noi nu ne maturizam, corpurile noastre se maresc insa inimile ne sunt sfasiate.

"pentru zilele cand am simtit ca totul e o greseala, pentru momentele cand iubirea era singurul lucru pe care il uram cumva, am trecut peste. am avut atatea razboaie, sunt atatea feluri in care nu putem fi, dar cu ce avem iti promit, trecem mai departe si la final o sa avem cicatricile pentru a demonstra ca nu ne vom pierde niciodata inima oricat de distrusa ar fi ea."
Image and video hosting by TinyPic

6 comentarii:

  1. Nu inteleg,
    iar esti in pasa proasta? sau sunt versuri de la o melodie? nu mai stiu ce sa ma mai fac cu tine!cred ca totusi ai 2(DOI) ani.Cat o sa mai bazai? clar 222222222222222

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt versuri, ce-i la final cel putin.
    si nu am o pasa proasta iar.. doar ca sunt putin melancolica. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. imi place ce ai scris )
    p.s si pieasa e frumoasa

    RăspundețiȘtergere