18 iulie 2011

talking to the moon.

Music: J Rice - Thank you for the broken heart
Gânduri: now every word in every damn song reminds me of your face.


Stiu ca esti undeva acolo, intr-un loc foarte indepartat. Foarte departe de mine. Din tine, din amintirea ta, nu a mai ramas nimic. Doar poate, gandurile pe care imi doresc eu sa le ai, poate doar o mica parte din toate cantecele pe care le ascult si-mi doresc sa le auzi si tu pentru ca asa, poate doar poate te-ai gandi ca ti se potrivesc si mi le-ai dedica. Ah, dar asta e o nebunie. Stiu foarte bine ca asta nu se intampla. Stiu prea bine ca nu te gandesti tu la toate astea, nu-ti bati capul. De ce ai face-o?
Vreau sa te vad, dar sunt prinsa in vremea asta ingrozitor de rece. Poate maine va fi mai bine. Pot sa te sun atunci?

Daca e o vara asa torida, de ce ma simt blocata sub zapada? De ce ma simt adormita sub zapada grea ce continua sa se astearna? Am nevoie doar de o mana care sa ma prinda si sa ma scoata de sub greutatea zapezii. Sa ma ia in brate, si sa-mi demonstreze ca inca se mai poate. Am nevoie de cineva sa ma gaseasca. De ce nu ma cauta nimeni?
Image and video hosting by TinyPic

3 comentarii:

  1. De ce atata disperare? Crezi ca au intrat baietii in sac? Chiar langa tine e cineva si tu nu ai habar.
    Lasa plansul si LUPTA , ca ti-am mai zis , NU MERITA.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stii ce e pacat ? ca ceea ce faci tu acum , este cam ceea ce face un aparat bun cu autofocalizare . (asta ca sa observi cat de obsedata sunt de Nikon-ul ala)
    Iti intrepti toata atentia spre o singura persoana , pentru ca tu nu astepti acea mana salvatoare de la oricine . tu astepti de la el . Si focalizezi pe ce ti se pare tie mai important ,si nu observi cate alte maini care sunt gata sa te salveze asteapta . TU nu le vezi . Asa este si cu poza . Focalizeaza ce este mai important , mai mare ,si ce ocupa mai mult in cadru , iar ce e lasat in spate, este in ceata . Trebuie doar sa te uiti dincolo de perdeaua cu care te-a acoperit el :D

    RăspundețiȘtergere