13 iulie 2011

runaway train, never come back.

Music: Smokie - Runaway train
Gânduri: out of your business.


Zi de zi totul pare la fel, nimic nou si totusi cand privesti in urma, la tot ce ai lasat in spate, nimic nu mai e la fel. Toate s-au schimbat. Si brusc realizezi ca si visele tale s-au alterat, ca pana si imaginea aceea asupra viitorului pe care o aveai e in ceata acum, anumite parti par in constructie. Te schimbi, acum, in momentul acesta.
Si privesti in urma si realizezi brusc ca o data cu iluziile au fugit si mesajele care te trezeau dimineata, rasetele cand iti raspundea la injuratura pe care i-o faceai cadou pentru trezirea de la 7 dimineata si nerabdarea care te acapara atunci cand iti povestea ce s-a mai intamplat. S-au dus toate, ca norii dusi de vant. Si iti promiti ca data viitoare n-o sa mai lasi sa dispara de langa tine toate astea.
Data viitoare? Daca nu mai primesti o "data viitoare"?! Daca totul chiar e pierdut? Daca ce e acum, sunt doar niste ultime scantei ce o sa dispara si ele o data cu amintirea lunilor trecute?

Ah, acum realizez. Ea a avut dreptate, prietenia chiar e mai importanta decat orice. Dar mi-e teama ca in prietenie, nu mai poti primi o a doua sansa. Sau, poate.. "a doua sansa" a ta, a fost luata de altcineva.
Image and video hosting by TinyPic

3 comentarii:

  1. Daca este cu adevarat prietenie , atunci sansele nu ar trebui numarate si plus de asta , nu ar fi luate de altcineva .

    RăspundețiȘtergere
  2. Concord cu Mishi; in plus unii oameni ar trebui sa invete ce inseamna cu adevarat sa-i dai 'o sansa' cuiva. Dupa esti lasat cu sentimentul acela ametitor cum ca a fost numai vina ta, in timp ce ea/el rade la soare.

    RăspundețiȘtergere