mom, please tell me what to do.

iulie 21, 2011

Music: Black Lab - Mine again
Gânduri: why love me if you're cold? please, hurry back to me.


Am nevoie de ceva nou. Trebuie sa ma eliberez. Sa fug departe, departe de iluziile astea stupide in care ma inec de atata timp. M-as duce la mare, sa-mi scald picioarele in apa sarata si sa privesc orizontul in speranta ca voi reusi sa deslusesc unde incepe si unde se sfarseste linia nemiscata. Dar mai e pana atunci. Asa ca, am sa iau totul in mainile mele, am sa schimb eu atitudinea si modul de a privi lucrurile.
Somn usor, copil. Momentan sunt in constructie, am sa te trezesc eu cand se vor linisti apele.

Si daca va fi vreodata sa se termine, iti multumesc ca mi-ai fost alaturi. Ai fost vocea care m-a ghidat, intr-o perioada chiar lumina de la capatul tunelului, multumesc. Dar daca se va ajunge vreodata la "adio" eu nu am sa mai privesc inapoi, oricat de mult as vrea.
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

2 comentarii

  1. Iar esti trista.Nu imi place.
    ''Si daca va fi vreodata sa se termine, iti multumesc ca mi-ai fost alaturi. Ai fost vocea care m-a ghidat, intr-o perioada chiar lumina de la capatul tunelului, multumesc. Dar daca se va ajunge vreodata la "adio" eu nu am sa mai privesc inapoi, oricat de mult as vrea.''
    Iar aici chiar nu inteleg nimic, cui multumesti? lui Dumnezeu,prietenului,mamei, prietenei,fratelui? si despre ce adio vorbesti? ce anume sa se termine?nu imi place.

    RăspundețiȘtergere