25 iunie 2012

vara asta.

Music: Katy Perry - Thinking Of You
Gânduri: and i'm like fuck you and fuck her too.

'Marea-mi da mereu inapoi tot ce oamenii imi iau.'
Mi-a fugit si mie sufletul, a dezertat, e dezamagit de mine si nu-l invinuiesc caci are tot dreptul sa fie deceptionat de purtarea mea prosteasca din ultimele luni.
Am iesit cu el in oras cu cateva zile inainte sa ma paraseasca. Am spus, 'Barman, o cuba libre pentru mine si un shot de tequila pentru sufletul meu.' Tipul din seara aia s-a uitat cam dubios la mine, era nou angajat si eu eram la fel de noua pentru el. Pentru o secunda m-a intrigat necunoscutul din ochii strainului ce-mi pregatea bautura, as! de cand nu mai simtisem fiorul lucrurilor nestiute din reflexiile unori ochi caprui. Dar barmanul meu si-a vazut de treaba lui si abea cand i-am vazut spatele am realizat ca sufletul meu incerca sa vorbeasca cu mine.
Nu-mi amintesc multe din seara aceea, poate doar lumina din ochii caprui pe care nu i-am mai revazut. Nu-mi amintesc nici macar ce a tot incercat sufletul meu sa-mi spuna.
Si apoi, cateva zile mai tarziu, nici nu mai stiu, m-am trezit intr-o dimineata ingrozitor de calduroasa si sufletul meu nu mai era. Mi-am pierdut sufletul si nu stiu pe unde ar putea sa fie. Ajutor!

3 comentarii:

  1. L-am văzut ... într-o gară, pe un peron. Nu părea hotărât să plece ... bănuiesc că te așteaptă pe băncuța din fața șinelor ruginite. Nu părea trist ... doar singur.

    RăspundețiȘtergere
  2. ... despre suflet aminteam.

    RăspundețiȘtergere
  3. We've been there too, darling.
    Crede-ma, se intampla tuturor. Se intoarce... Intr-un final...

    RăspundețiȘtergere