12 ianuarie 2012

hold me now.

Music: Lana Del Rey - Gramma
Gânduri: you never think the last time is the last time. you always think there will be more. you think you will have forever. but you don't.


Nimic nu este menit sa fie perfect si nimeni nu trebuie sa inteleaga complet totul. Trebuie sa fie haotic, trebuie sa te faca sa-ti fie frica, sa simti un fior catre picioarele care vor sa o ia la fuga in timp ce corpul sta paralizat asteptand un implus, orice, care sa-ti spuna "ai doua optiuni: fie inaintezi si razbati prin orice iti iese in cle, fie fugi cat te tin picioarele si nu te mai intorci niciodata pe aici." Si tu ai sa inaintezi, caci stii foarte bine ca singura scapare din Iad este sa continui sa mergi pana dai de lumina.
Daca nu ai mai avut senzatia asta de mult sau daca nu mai stii cum e cand simti ca ti se ineaca toate corabiile si vantul rece de iarna te izbeste in fata, atunci faci ceva gresit. Toate sentimentele si temerile si gandurile, nu trebuie sa fie perfecte sau sa duca spre vreun final fericit cliseic. Trebuie sa fie real, sa-ti faca inima sa bata cu putere si in toata agitatia si spaima din unele zile sa iti spui "mai vreau!" Trebuie sa fie o lumina puternica a sperantei in inima ta si o gaura neagra a necunoscutului in mintea ta. Nimic nu are sens, dar totul merita. E tot ceea ce vrei, tot ce ai nevoie.
Image and video hosting by TinyPic

Un comentariu:

  1. Dragut...ai dreptate,nimic nu are sens,insa de multe ori ma intreb daca totusi acel "tot" merita.Iar poza...azi a inceput sa ninga putin:))

    RăspundețiȘtergere