1 decembrie 2011

make it happen!

Music: Paramore - Hello Cold World
Gânduri: si-mi pare trista lumea ta, si-n ea se stinge si a mea.


Bai, nu stiu ce sa mai spun. Am momente cand simt ca tot ce ma inconjoara si-a pus in cap sa ma dea cu fundul de pamant.
Ciudat cum cele mai importante lucruri pe care le invatam in viata sunt de obicei cele care dor cel mai mult. Si doare, rau.. si eu nu ma invat minte. Ca daca am sa spun "Gata, frate! De azi ma schimb. De azi nu-mi mai pasa de nimic!" stiu ca maine o s-o iau iar de la capat. Si ma doare cand stiu ca cel mai bine pentru mine, ar fi sa incep sa ma conving ca nu ar trebui sa mai las lucrurile sa ma afecteze, sa ma protejez putin, ca peste o perioada mai mica sau mai mare de timp, o sa ma doara iar si asta stiu sigur. E ridicol cand sunt incapatanata la ce nu trebuie. Sau poate nu ma doare indeajuns de tare?

Ca daca plec maine, stiu ca n-ai sa vii dupa mine. N-ai sa ma intrebi nici macar de ce. Stiu ca nu-ti mai pasa. O simt. Asa ca ma intreb, mie de ce ar trebui sa-mi pese?
Image and video hosting by TinyPic

3 comentarii:

  1. Ador melodia, si desigur "Unghii de drac" aşa de introducere. Şi da, ai descris în postul ăsta tot ce simt eu în ultimul timp, şi-mi place modul în care ai spus-o, simplu şi cu sinceritate. Well done :)

    RăspundețiȘtergere
  2. uf.. stiu exact ce simti, si tare as vrea sa nu..
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce faci?
    ''sa ma protejez putin,..... E ridicol cand sunt incapatanata la ce nu trebuie. Sau poate nu ma doare indeajuns de tare?
    ''.
    Bravo, pai era si timpul sa pricepi
    ca trebuie sa ai grija si de tine putin. Si chestia aia cu incapatanarea .... foarte bine. Doamne ajuta sa iti vina mintea la cap.

    RăspundețiȘtergere