30 august 2011

we are the lucky ones.

Music: Coldplay - Talk
Gânduri: poti sa uiti de tine si sa te ineci in alcool, stiind ca sufletul nu se vindeca cu un paracetamol.


"Daca e sa mor de tanara, ingroapa-ma in satin,
aseaza-ma pe un pat plin cu trandafiri,
scufunda-ma in rau la rasarit,
trimite-ma departe pe versurile unei poezii de dragoste.
"
Image and video hosting by TinyPic
Doamne, te rog, Fa-mi un curucubeu, sa straluceasca peste cei pe care ii iubesc, sa stie ca sunt in siguranta cu Tine cand stau sub culorile mele. Banuiesc ca am avut indeajuns timp. Lucruri pe care nu le-am spus, lucruri care au ramas doar soptite, cuvintele menite sa vindece au ramas toate undeva in mintea mea. Nu s-au spus. Si cred ca am avut indeajuns timp.
Nu m-am gandit niciodata la posibilitatea asta, de a fugi. Dupa ce rezolv totul, dupa ce ma asigur ca tot ce am gresit e indreptat, sa las totul in urma si sa fug. As putea fugi la nesfarsit, la mare, sa ma arunc in valuri si sa las apa sa ma poarte unde o vrea. Sa-mi arda soarele buzele si sa-mi schimbe nuanta parului. Sa-mi las in urma doar cuvintele, am sa le pastrez bine pana atunci. E amuzant cum, atunci cand mori, oamenii incep sa te asculte cu adevarat. Strange-ti lacrimile, copil, ascunde-le in buzunar si pastreaza-le pentru cand o sa ai cu adevarat nevoie de ele. Nu mai plange, nu mai plange. Imi pierd sirul gandurilor.

4 comentarii:

  1. Ma INGROZESTI.Ce-i cu tine?
    Nici nu pot sa scriu, ce ai patit?ce s-a intamplat, ce sunt vorbele astea groaznice ?nu mai folosii aceste cuvinte,.... te rooog.
    Ma ia cu frig.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nimic. Nu am patit nimic. Doar ma gandeam la toate astea. Nu as face nimic. Era doar un gand, nu stiu.

    RăspundețiȘtergere
  3. De la gand la actiune este un pas destul de mic . Nu trebuie sa se intample acum , dar daca ai gandit-o , la un moment dat vei face ceva ce nu cred ca face parte din linia de plutire pe care esti acum .
    Ai grija :D orice gand are un strop de realitate.

    RăspundețiȘtergere