2 iunie 2011

walking on sunshine!

Music: Sunrise Avenue - Welcome to my life
Gânduri: "now we're standing alone in a crowded room and we're not speaking and i'm dying to know is it killing you like it's killing me?"


Daca as fi stiut in seara aceea tarzie. Daca as fi gasit cuvintele potrivite, ceva - orice, poate ar fi fost diferit in momentul acesta. Poate ca nu as mai fi incercat acum sa-mi regasesc particica aceea micuta din suflet pe care am inghesuit-o timid intre randurile acestui jurnal prafuit de anii ce au trecut peste el. Poate ca nu m-as mai intoarce in fiecare vis la noptile acelea. Poate m-as fi simtit mai completa.
Simt ca ceva imi lipseste. Si habar nu am ce. Sa-mi fie zambetul, sa fii tu, sa fie o parte din suflet. Eu stiu? Nu pot sa-mi dau seama nici macar acum, dupa tot acest timp trecut si ma gasesti tot aici, lasandu-mi amprenta si parfumul intre filele acestui mic jurnal, care obisnuia sa fie singurul mod prin care eu imi puteam spune clar si sincer sentimentele. Ce ironic e, ca acum cand pot si singura nu mai am de ce.
Image and video hosting by TinyPic

4 comentarii:

  1. Don't warry, be happy:) incearca sa traiesti frumos, sa te suporti si-o sa "auzi cum iarba creste":)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ascultam Sweet Child O'Mine(Guns'n'Roses)in timp ce citeam aici. E doar parerea mea sau melodia se potriveste?:::...

    RăspundețiȘtergere
  3. da, sa stii sa se potriveste. asta si, every rose has it's thorn de la poison. eu pe ultima o ascultam cand am scris.

    RăspundețiȘtergere