21 mai 2011

you'll always be my hero.


Music: Lady Gaga - Edge of glory
Gânduri: on the first page of our story, the future looked so bright.


Image and video hosting by TinyPic
Si chiar nu inteleg de ce destinul a permis ca doua persoane sa se intalneasca, cand nu exista nici o modalitate ca ele sa fie impreuna. Si iubirea lor este exact ca in vise doar ca atunci cand se trezesc, si dimineata lenesa le bate in geam nu se afla unul langa celalalt ci doar cearsafurile reci si goale ii imbraca.

Mi-e atat de frig. E un frig interior ce pur si simplu ma termina. Ma doboara de fiecare data. Nu ii pot rezista. As vrea sa te vad. Si sa te iau in brate. Si sa te fac sa zambesti. Si sa te fac sa razi. Si doar sa stau langa tine pe canapea. Si apoi doar sa adorm langa tine. Da, ar fi dragut. Dar nu-mi permit prea multe. De fapt nu-mi permit nimic. Asa ca plec. Nu am ce face. Acum chiar nu am ce sa fac. Mi-e frica. Nu ma intreba de ce. Dar ma ingrozeste sentimentul asta. Mi-e frica de ce simt, ca o sa simt iar. De fapt, nu cred ca merit nimic. Nu merit pe nimeni. Of. Si totusi vreau. Vreau prea multe. Ce frumos ar fi, daca.. doar daca s-ar putea. Am si eu o dorinta. Nu cer multe. Doar o dorinta.
veiramanemereueroulmeu.

3 comentarii:

  1. meama :D asteptam sa auzim dorinta .

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu m-am intrebat acelasi lucru. Dar toate se intampla cu un motiv. S-ar putea sa fi avut ceva de invatat, chiar daca aparent nu-ti dai seama ce anume, de pe urma experientei.

    RăspundețiȘtergere
  3. ce frumos:)
    ai un blog foarte fain!:)

    RăspundețiȘtergere