4 aprilie 2011

crezi in infinit?

Music: James Blunt - Carry you home
Gânduri: amavo, ama, amarei.
- - - - - - -

Cat de rapid se pot schimba anumite lucruri? Si cat de stupide pot parea gandurile de azi-noapte care atunci pareau cheia ce va deschide usa rezolvarii tuturor problemelor? O sa ma grabesc eu si am sa spun ca toate iluziile pe care te pripesti sa ti le faci la 2AM cand inca nu te-a luat somnul si privesti peretii goi din camera ta si apoi iti muti privirea la ceasul de pe perete si incepi sa numeri secundele care se scurg, se vor spulbera si vor ajunge niste particule de vis pe hainele tale a doua zi de dimineata.
Si realizezi brusc cand deschizi geamul si te loveste aerul bland de Aprilie ca tu de fapt nu mai ai nici macar una din certitudinile din seara trecuta si te gandesti ca nu au nici o logica si ca nu te vor ajuta cu nimic in incercarea ta disperata de a face totul bine; nu, pur si simplu au fost niste ganduri care pe moment pareau totul. Dar doar atat.
E un du-te-vin-o continuu, crezi ca ai gasit rezolvarea incerci sa faci ceva in sensul asta, se intampla un lucru anume si te razgandesti, incepi sa te framanti si sa analizezi iar si iar situatia si realizezi ca nu era bine ce hotarsesi sa faci inainte. Si o iei iar de la capat. Si in final nu mai faci nimic, nu? Si totusi, uneori lucrurile chiar se rezolva de la sine. Totul e sa faci tu primul pas, macar sa incerci.. pentru ca daca ceva e facut sa se intample, o sa se intample. Tu doar trebuie sa dai curs si sa te lasi purtat de val si sa faci tot ce simti pe moment. Eu asa o sa fac. Nu imi mai fac griji aiurea si din nimicuri. Gata.
Image and video hosting by TinyPic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu