11 decembrie 2010

dacă ai plânge, m-ai lăsa să te iau în brate?

"-Ce a fost în capul tău când ai scris asta?!
(râde) -Tu!"
Image and video hosting by TinyPic
Cu fluturii în stomac topiți și inima în dinți, te-aș întreba iar: "Nu mă lași să te văd așa cum ești?" Și tu m-ai minți iar: "Nu te-am lăsat deja?" Și aș pleca în pași de vals cu gândul tău, zâmbind și răspunzându-ți rapid încercând să te fac să-mi uiți cuvintele de mai devreme: "Ai auzit, iubitule, de îngerul ăla care și-a pierdut raiul? Trist, trist.." Si tu mi-ai răspunde zâmbetului meu cu o privire uimită și cu o simpla răsuflare ușoară în parul meu. Marea mi-ar distrage atenția și brusc as înceta să-ți mai simt căldura trupului, ai renunța să mă mai ți în brate.
Bate briza.
Mă săruți pe frunte și te îndepărtezi. Și mă vezi tânjind dar nu mă ai și ești totuși fericit. Și pleci spre marea mea cu valuri verzi și nu privești o clipa înapoi.

M-am trezit.

7 comentarii:

  1. si m'ai dansai sub o semiluna..si cu unghii sidef zgari'ai pana dade'ai mare...si el (auuuu)doar un regizor pentru doi monstri sacrii ,acum, ai trecutului lui...
    si te'ai bagat in sticla ce o scurgi in mare.care te'o gasii al lui sa fii.din foi fericita pentru ca pe el l'ai asteptat si n'a venit.si i'ai cantat....

    RăspundețiȘtergere
  2. e "de mare"
    stiu...
    am scris gresit vreo 2-3 cuvinte
    stiu...

    RăspundețiȘtergere
  3. Da , se poate niste detalii , pentru a pricepe versurile din steleverzi si care-i faza cu marea . Esti naufragiata, spune unde ca venim sa te salvam :))

    RăspundețiȘtergere
  4. @ciocolatika - de fapt, sunt oarecum pierduta in mare; marea de oameni dintre noi 2.

    @wygo: mereu mi-a placut marea, are ceva aparte. :x si de aceea am folosit-o.. pai sper sa ma salvati. :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Intrasem acum o luna cred pe blogul tau si zambeam cand iti citeam lista aia " Pe bune, nu uita" si erau vreo trei sau patru taiate , si acum ... am ramas doar doua din 13 cred... Timpul trece , si afara-i prea rece!

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere