14 octombrie 2010

te-am strâns în brate, în vis.

"Pentru noi timpul să se oprească într-o joi. Si să îl păcălim, să-i dăm drumul din nou și să o ia din loc doar când o fi să ne despărțim!"
Într-o joi, da! Într-o joi s-au întâmplat toate. De fapt greșesc, într-o joi au început toate.

-Cine a spus ca anii de liceu sunt cei mai frumoși avea dreptate. Mi-a spus zâmbind în timp ce își mai dădea o șuviță de par după ureche. Ce bine i-a stat parul azi. Mai ca o puteai sa o confunzi cu o păpușă, pe bune!
-Cred ca ai dreptate.. i-am răspuns pierduta încercând sa-mi păstrez zâmbetul ala cu care i-am obișnuit pe toţi. Am mai aruncat o privire pe geamul din spatele ei, soare. Ce prostie! Cica azi ploua, de unde?! Azi a fost frumos afara, chiar prea frumos pentru Octombrie.
Ii dădeam dreptate, vorbesc serios. Doar ca nu în momentul ala; as fi susținut-o oricând, oriunde și în fata oricui dar nu atunci. Nu, pentru ca atunci nu eram în apele mele. Nici acum nu sunt dar asta e partea a doua.
Aparent am supraviețuit cu bine primul an de liceu. Stupid. Am supraviețuit fizic, psihic sunt total alta. De ce? De ce nu știu nici eu, nici ele, nici mama, nici nimeni. Dar dacă ar fi sa întrebe cineva, toţi ar fi de acord ca m-am schimbat. In bine sau în rău, fiecare cu părerea.

Nu! Nu mai cred în dorințe. De ce? Simplu.
Am găsit un blog vechi de al meu și implicit o postare veche. Din 15 Octombrie anul trecut. Ma plângeam ca nu mai am răbdare pana la ziua mea și acolo am spus ca știu deja ce dorință vreau sa-mi pun și brusc mi-am adus aminte ce dorință mi-am pus anul trecut de ziua mea. Ce credeți?
Nu s-a împlinit.

2 comentarii:

  1. "Fa-ti timp la timp sa invetzi k toate se invatza in timp " .. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. anii de liceu mi se par zbuciumati , adica nu stiu , vrei sa faci o groaza de chestii , vrei toata lumea doar a ta , vrei iubire si sa fii apreciat, si din pacate ne alegem cu umilinta si e cel mai greu sa treci de fazele astea in care te simti gol pe dinauntru.

    RăspundețiȘtergere