28 octombrie 2010

pentru ca mereu sunt ultimul apel.

"I still remember everything,
that old December,
the fears,
the cold.
I really wonder how you feel
on these nights,
so alone."
Îți mai aduci aminte de mine? Sunt doar o umbra acum. O umbra care iubește. Ironic. Alergam după niște umbre cândva acum am ajuns și eu una din ele. Viata nu e întotdeauna cum vrem noi sa fie. Ne certam. Plângem. Si uneori renunțăm. Dar undeva înauntru, încă știm ca e dragoste. Eu încă nu pot sa renunț. De fapt, pot dar nu vreau.
Regreți? Ca m-ai ținut vreodată de mana? Ca ai stat lângă mine? Nu o sa uit și nu o sa te uit. Nu știu dacă o sa citești vreodată asta și nu știu dacă o sa mai vorbim vreodată despre asta dar eu tot simt nevoia sa o spun, o sa aștept. Pot sa aștept. Ma întreb uneori dacă îți pui mâinile în cap când realizezi ca te-ai pricopsit cu una ca mine, care nu poate sa dea drumul lucrurilor asa ușor. Si eu fac asta uneori, când ma gândesc ca am dat de tine care ești în stare sa te prefaci ca totul e perfect chiar și când nu e.

Dar n-o sa ma poți ierta, oricât ai încerca. Si n-o sa te mai pot uita, oricât de mult as vrea. Si știi ceva? Tot n-o sa pot trece mai departe indiferent cât de mult îmi trebuie mie sa fac asta. Dar pana la urma toată asta e prostia mea, ca nu am stat dracului în banca mea și m-am agitat eu atâta ca sa ce?! Sa ce ma? Sa te ajut pe tine, da, da, da. Cica scopu' scuza mijloacele. Pe dracu' le scuza. Trebuia sa stau dracului în banca mea și sa nu fac nimic. Era mai simplu.
Simplu.. de ce nu e totul simplu?!

5 comentarii:

  1. poate ca de fapt multe lucruri sunt foarte simple dar noi ca oameni le complicam tot timpul prin deciziile pe care le luam

    RăspundețiȘtergere
  2. problema e ca de cele mai multe ori ne dam seama tarziu.. dar asta e si farmecul vietii. daca nu ajungem sa suferim, nu reusim sa-i apreciem pe cei care ne fac fericiti.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu e simplu pentru ca am avea o viata banala... fericirea asta e sau a fost vreodata adevarata?

    RăspundețiȘtergere
  4. Scopul intotdeauna scuza mijloacele , dar depinde si de importanta lucrurilor pe care vrei sa le influentezi. Si asta inseama ca trebuie sa gandesti bine inainte de a influenta ceva . Ai grija !

    RăspundețiȘtergere
  5. Cine pula mea te crezi sa poti comenta despre greselile altora...Uita`te mai bine,in morti mati,la greselile tale si apoi sa iti permiti sa comentezi despre altii ... Ca un imbecil/imbecila ca tine,care urmareste blogurile nu este decat unul/una care si`a distrus viata ... Asa ca ai grija cui ii dai sfaturi si ce sfaturi ca nu esti tu bunicul pamanului sa le indretpti pe toate...
    Si mai bine ai avea tu grija decat ea ca cine stie ce prapadit de om esti .( comentariu specila pt incompetentul ala de Anonim, si pentru familia lui care a conceput si crescut un incapabil mintal in loc sa`l fi avortat. )
    Toate cele bune ! StreeS.

    RăspundețiȘtergere