29 iulie 2010

ești un vis.

Music: Doua mâini - Bosquito
Gânduri: păstrează-mă doar ca pe un dar :x


Buna, salut, hei, hello, ce faci? :)
Am citit acum, ceva pe unul din blog-urile pe care le urmaresc și chiar mi-a plăcut. Era o simpla afirmație, nimic mai mult. Dar aceea afirmație e una pe care pur și simplu nu o poți ignora.
Când te aștepți la prea mult, s-ar putea sa nu primești nimic.

Cat de stupida pot sa fiu? Am rugat pe cineva sa-mi promită ceva stupid, ceva de-a dreptul stupid. Dar pur și simplu simțeam nevoia sa aud lucrul acela. Sa am o dovada ca nu voi rămâne singura în final. Nu as suporta.
Plâng ca proasta ascultând "Without you". Cat de stupida pot sa fiu? Cat de jalnica? Râdeam de altele ca sunt patetice, dar eu ce sunt? Eu cum sunt când vin aici și va trântesc niște cuvinte goale, inutile, simple?
Am rămas fără idei. Ma simt goala. De parca inspirația mea m-a dezbrăcat de orice urma de substanță atunci când a plecat. Si a luat cu ea și zâmbetul meu. Cel putin în seara asta zambetul e departe de mine, buzele mele o data calde sunt reci acum. Nu zâmbesc, surâsul meu e departe. Si stau aici, în fata monitorului care îmi obosește zilnic ochii căprui, și scriu. Si scriu și ma opresc și iar scriu și ma mai întreb uneori de ce mai scriu? Pentru cine scriu. Va încălzesc pe voi cu ceva cuvintele astea ale mele? Cuvinte atât de incapabile, cuvinte care sunt aici doar ca sa fie. Doar ca sa fiu eu fericita ca am scris ceva ce, poate, o sa bucure auzul cuiva? Inutil.

5 comentarii:

  1. hmm pai atata timp cat tu te simti bine scriind ceea ce simti sau te ajuta chestia asta e foarte bine...toti trecem prin momente de genul asta, in care nu mai avem nici inspiratie, si scriem anumite lucruri doar asa, pe care de cele mai multe ori doat noi le intelegem, dar toata lumea intelege ca scrisul e o modalitate de descarcare:):*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. da, tare cunoscute imi sunt sentimentele astea. felicitari !

    RăspundețiȘtergere