Toradora - Episode 21

februarie 27, 2009

So hei, m-am cam plictisit sa scriu despre mine asa ca azi o sa scriu despre Toradora. Ce e de stiut? Sunt total indragostita de acest anime. Hmm, acum ca v-am avertizat asteptati-va la orice din partea mea. Oricum, pe 25 Februarie a aparut episodul 21. Mult asteptat-ul episod 21. Ca sa fiu sincera, nu ma asteptam la cine stie ce. Probabil la niste momente penibile, ceva drama (nu multa!) intre Minori si Ryuuji si cam atat. Dar acest episod m-a uimit complet. Here's the story:

Clasa 2C ajunge la munte si toti sunt super entuziasmati. Toti se pricep sa skieze, mai ales Minorin (am impresia ca fata asta stie sa faca de toate XD) mai putin Taiga si Ryuuji.

Taiga nu schiaza. Nici ea nu stie (hehe, normal ca Ryu si Taiga-cahn au atatea in comun XP) insa, stie sa se dea cu sania. Il loveste pe Ryuuji fix in nas. Heh. Love hurts, what can I say? Anybubbleway, din cate am inteles eu ca sa urce in varful muntelui trebuiau sa ia un lift (sau aia era telecabina?) si lifutl ala avea doar 2 locuri. Maya ajunge la concluzia ca ea si Kitamura o sa urce amandoi in lift. Hisamitsu sare 12 metri si se ia la certa cu Maya.
Sincer? Cand i-am vazut certandu-se pe Kitamura am avut impresia ca Hisa o place pe Maya, dar nu stiu de ce. Lol. In fine. Cei doi se cearta rau de tot si la masa de seara toti sunt letargici, sau cel putin asa ii caracterizeaza Haruta. Heh. Takasu pleaca brusc de la masa. Spre surprinderea mea Minorin il urmeaza. Si exact cand statea el mai linistit il sperie Minorin.

Ce mila mi-e mie de inima lui Ryuuji. Cred ca eu faceam infarct daca imi aparea Minorin asa in fata ochilor. XD
Uh, cumva ei au o discutie ciudata despre faptul ca ar trebui sa fie toti fericiti in excursie. La un momentdat Minorin baga mana in buuznar si scoate nimic altceva decat clama pe care vroia Ryuuji sa i-o dea cadou de Craciun. Sniff. Se pare ca Taiga ii daduse clama lui Minorin (Takasu nu a mai avut cand sa o faca dupa ce ea l-a respins in noaptea de Craciun) si ii spusese sa aiba grija de ea. Un moment foarte cute cand Minorin spune ca o sa aiba grija de ea ca de o comoara.
Takasu realizeaza ca sentimentele lui pentru Minorin nu au nici o sansa. Il vedem in camera lui deprimat. Taiga du-te sa imbratiseaza-l pe Taka-chan. Darn. Nu imi place sa il vad asa. Yusaku, Haruta si Hisa intra in camera si il gasesc pe Takasu. Urmeaza o parte super funny in care cei trei vor sa il faca pe Ryuuji sa se "treazasca". Hmm. Acest truc duce la confesiunea lui Ryuuji. Le spune cum sa fost respins de Minorin in noaptea de Craciun. Cei trei iau imediat deciziia de a afla ce s-a intamplat cu adevarat asa ca se strecoara in camera fetelor. Totul e vraiste si simtul curateninei al lui Ryuuji ia comanda.

Hehe. Toti incep sa caute prin lucurile feteor. Cand... in camera intra Taiga. Fetele era la baie. Intra Taiga in camera linistita, e gol. Cauta o sticla cu apa si incepe sa bea. Din neatentie sau, nu stiu, scapa apa pe jos. Simtul curateniei o ia razna, Ryuuji vrea sa iasa din dulap si sa curete. Lol. Taiga, linistita ia prosopul din cap si sterge cu el pe jos. Puteai vedea cum se duce viata din Takasu.
"Nu sterge tatami-ul cu prosopul!" cam asta a zis.
Taiga sterge frumos pe jos si isi pune prosopul la loc in cap. LOl. Asa de cute, sa o vezi pe Taiga cu prosopul in cap <3

Uhuh. Btw baietii se ascunsesera in dulap XD si auzeau tot. De o data se aud vocile fetelor si Takasu o trage pe Taiga in dulap cu ei. II pune mana la ruga si o roaga sa nu scoata un sunet. Ah, intra fetele in camera si incep sa discute. Cumva, se ajunge la faptul ca Minorin l-a respins pe Ryuuji. Ma intreb de unde a stiut Ami. Minorin spune ca nu e nimic. Desi, poti observa clar din vocea/atitudinea ei ca l-a respins pe Takasu de dragul unei persoane (Taiga :-").

Ah. Ami insita pe acest subiect. Parand chiar enervata de atitudinea lui Minorin. Desi, eu cred ca banuia ce "minuni" se ascund in camera. Probabil vroia sa o faca pe Minorin sa spuna ce a vazut in acea noapte inainte sa se intalneasca cu Takasu. Hm, nu vom stii niciodata. XD
Anyway, Ami si Minorin se cearta rau de tot.
A doua zi Ami ii spune lui Takasu ca ii pare rau ca s-a ceratat cu Minorin si ca nu ii place ca Minorin nu o poate privi in ochi. Am impresia ca Ami este de fapt suparata pe Minorin pentru faptul ca isi ascunde sentimentele. Nu vrea sa le recunoasca de dragul lui Taiga.
In timpul discutiei celor doi Taiga si Minorin vin cu sania si dau peste Ami. Moment ce declanseaza tot.

Ami nu mai suporta si se ia la harta cu Minorin. In toata valmaseala asta, clama de la Ryuuji cade din buzunarul lui Minorin. Taiga vede si fuge dupa ea...

...

In mijlocul luptei Ryuuji observa ca Taiga nu mai e. Incep sa o caute. Ce mi se pare ciudat este faptul ca nimeni nu observa locul unde a cazut. Era asa evident. In fine.

You Might Also Like

0 comentarii