24 septembrie 2017

toamnă.

Îmi este prea cald. Septembrie nu îmi priește deloc cu ale lui zile prea fierbinți și soare necruțător. Serile în schimb sunt reci și plăcute și mă îndeamă la visare.
Ieri mi-am luat la revedere de la vânt. M-a spus că mai are unele drumuri de făcut până se întoarce iar în Bucureștiul ăsta prăfuit. Aș fi plecat și eu cu el, undeva, departe... pe alte meleaguri sau măcar prin alte orașe. Am ales în schimb să rămân aici. Ciudată alegere. Ciudate-mi sunt alegerile în ultima perioadă.
Nu mai știu dacă fac bine ceea ce fac, nu mai știu, de fapt, ce fac. Uneori cred că merg din interție, o ultimă rămășiță de viteză din vremurile în care știam încotro mă îndrept.
Mi-am jurat acum mult timp că n-am să-mi mai las slăbiciunile să mă acapareze, că n-am să mai poftesc pustiul în mine. Dar am făcut-o fără să îmi dau seama. Sălășuiește în adâncuri și rupe bucăți din mine în fiecare seară. A trecut atât de mult timp încât am uitat cum am reușit să îl alung ultima dată. Tot ce mă liniștește este gândul că am reușit acest lucru în trecut.
Așa că îmi repet în fiecare seară înainte de culcare că eu sunt un ocean, eu sunt marea, eu am o lume întreagă în mine, sunt infinită. Un ocean infinit de zâmbete și putere iar totul este trecător. Toți ceilalți sunt niște marinari rătăcitori pe vase în derivă. Nu trebuie să le las vasele să-mi rănească valurile.

Un comentariu:

  1. Mulțumesc pentru tot Dr. Makha! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să completeze actele de divorț și lucrurile sunt mult mai bine acum. După cum ați spus, întregul proces de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care îmi crea probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu, iar acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață tuturor celor care se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , puteți contacta Dr Makha pe WhatsApp +1(815)564-3618
    Ea este pricepută cu următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * magia banilor
    * vrajă frumoasă
    * vraja norocului
    * Vrăji de atracție sexuală
    * SIDA vindecă magia
    * Casino Cave
    * S-au eliminat pesterile blestemate
    * Vraja de protecție
    * magie la loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    E-mail: makharituals@gmail.com
    Whatsapp +1(815)564-3618

    RăspundețiȘtergere