o altă iubire.

februarie 25, 2013

Music: Sugarcult - Pretty Girl
Gânduri: un alt barbat va scoate cuţitul pe care cândva l-ai înfipt fără milă şi poate tot el îl va înfinge-nc-o dată. ce dacă iubirea e moartă, dar viaţa trăieşte şi viaţa va naşte o altă iubire, şi-o altă iubire mă naşte pe mine ca să găsesc... o altă iubire.


Îmi cer scuze pentru că sunt o persoană dificilă.
Îmi cer scuze, suflete, că nu ştiu să te înţeleg, dar eu visez la iubire, nu mă înţelegi şi tu?! Nu vezi că umblu, alerg, cad, rănesc, iert şi uit, totul de dragul iubirii?! Pentru că ştiu, suflete, ştiu că dacă nu renunţ la marea mea iubire, cumva, nici ea, nu va renunţa la mine. E trist, sufletul meu, căci nimeni nu mai ştie să iubească şi toţi se pierd şi aleargă după iluzii, după vechi năluci si vechi dureri.
Cum e, suflete, facem răni peste răni şi apoi punem praf peste ele? Cum e, suflete, spune-mi tu! Cum uităm de cicatrici, cum învăţăm să trăim cu ele ca mai apoi să ne lăudăm că am supravieţuit? Căci cu toţii suntem speriaţi şi cu toţii fugim din calea durerii si totuşi rănim, îi rănim pe alţii mai adânc decât am putea suporta noi înşine şi o ştim şi totuşi o facem. Rănim ca să nu fim răniţi la rândul nostru. Rănim ca să ne simţim puternici. Rănim ca să îngropăm durerea noastră.
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

2 comentarii

 1. Buna , ce mai faci? tot indragostita? si suparata in acelasi timp.
  Cred ca nu intelegi, ca in dragoste trebuie sa primesti tot asa de mult cum oferi.Eu cred ca tu ai oferit deja prea mult

  RăspundețiȘtergere
 2. Căci toți ucidem ce ni-i drag
  Și-ntindem morții prada,
  Unii ucid cu desmierdări,
  Mulți cu priviri de-otravă,
  Cei lași ucid cu sărutări
  Iar cei viteji cu spada.

  RăspundețiȘtergere