21 august 2012

el inca ma iubeste.

Music: Lifehouse - Everything
Gânduri: fii sincer cu tine, pe mine oricum nu ma minti. e vorba de doar de tine si de ceea ce simti. te-am citit dupa felul in care te-ai lasat patruns, n-ai zis nimic, si tacerea e un raspuns.

"El inca ma iubeste, aproape cat te iubesc eu pe tine, cam cat o iubesti tu pe ea."
Si m-as aseza pe un scaun obosit si el, la fel ca mine, si mi-as pune capul in palme si as incepe sa plang. Uite asa, as plange, as da totul afara din mine. Mi-as spala demonii cu propriile lacrimi. Mi-as jura ca e ultima oara si apoi as incepe iar sa plang. As plange pana se termina totul. As plange pana dispare totul. Obosita de incercarile de a gasi un motiv anume, as plange doar. Si apoi mi-as ridica din palme capul si as lasa in urma scaunul unde cu cateva minute in urma am plans atat de mult.

Ma gandesc acum la saptamani, luni, ani, si ma intreb cat iti ia pana il uiti pe cel pe care l-ai iubit o data. Sau poate ca nu ii uitam vreodata. Poate ca amintirea lui o sa ramana mereu ca o pata pe inima mea, un petic, cusut aiurea, colorat si omniprezent.
Photobucket

Un comentariu:

  1. Rămâne acolo... nu-l vei putea scoate niciodată. Trebuie doar să-l impachetezi frumos, ca pe un cadou drag ... să-l pui pe raftul memoriei ... din cand in cand ... o sa ai chef sa stergi praful de prin cămară ... il vei vedea acolo, il vei lua in palme ... vei zâmbi a tristeţe ... il vei pune inapoi... asemeni unei urne cu cenuşă ... apoi vei trage uşa odăii după tine ... şi zâmbind vei imbrăţişa viaţa ...

    RăspundețiȘtergere