17 aprilie 2012

never die.

Music: HURTS - Sunday
Gânduri: i don't know you but i know what you did to her. she told me and i happen to believe her too.


Tampla-mi e grea si ma apasa saculetul cu lunile, asa de tare incat ma doare.
Biletele mi le-am luat de mult, bagajele sunt facute cu grija dar ce fel de inima nu priveste macar o data in urma? Si-mi intorc privirea doar pentru o secunda si-mi dau seama ca sunt Orfeu in povestea asta scrisa prost. Ma trezesc privind la lumina din pieptul tau, ce-o ascunzi printre camasi si fobii, privind cum paleste cu fiecare pas al meu. Si ma opresc.
Lasa-ma sa-mi odihnesc capul pe umarul tau, frange-mi inima refacuta din tot ce am distrus o data. Povara pe care trebuie s-o port e o dragoste atat de grea, incat parca si Atlas pare ca-mi zambeste cand ma uit la el, uitand de greutatea cerului de pe umerii lui. Daca m-as putea intoarce-n timp, m-as duce intr-un loc unde as fi inca a ta, si tu ai fi inca doar al meu. Undeva neatins, undeva unde finalurile fericite nu se ratacesc ci raman acolo, asa cum trebuie.
Tot ce am, tot ce am nevoie acum, el e aerul pe care vreau sa-l respir, caci in bratele lui ma simt eu din nou, ma simt ca la inceput. Imi tine iubirea in mainile sale mari. Si cumva, uit de golul din stomac.
Asa ca-mi musc limba, tac si ma intorc din drum.
Image and video hosting by TinyPic

5 comentarii:

  1. Imi pare rau ca si tu trebuie sa procedezi asa:|. Nici eu nu am gasit inca leac...

    RăspundețiȘtergere
  2. Pare singura solutie.
    Dar uneori lucrurile se rezolva de la sine. La mine s-au rezolvat.

    Sper ca tu sa gasesti totusi leacul. :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos blog... Cu atat mai mult cu cat reusesti sa vezi frumusetea dintr-o piesa, dintr-un cuvant. Pana la urma muzica e singura care nu ne dezamageste si ne este neconditionat alaturi. Ea reprezinta proiectia unei persoane, a unei stari, a unui sentiment...
    Si daca tot ma aflu aici, iti recomand sa asculti In-Flight Safety - "Paperthin".

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc!
    am sa ascult melodia chiar acum. :*

    RăspundețiȘtergere