15 aprilie 2012

back to black.

Music: Maroon 5 - Never Gonna Leave This Bed
Gânduri: "mi-e plin sufletul de tine…stii cum e atunci cand nu te poti abtine sa nu zambesti pentru ca iti simti sufletul prea plin de iubire?"


Si numar stelele ce stralucesc in fiecare seara pe tavanul meu si mi le pictez drept zile si-mi aluneca dintr-o parte in alta a tavanului. Una, doua, trei, patru, cinci, sase, sapte. Inca o saptamana. Mai iau un pumn de stele, le leg atent si le arunc in sacul cu luni. "Inca o saptamana." ma bucur si zambesc la tavanul plin de zile. Mai arunc uneori cate un ochi la saculetul cu lunile. "Cam putine" ma gandesc, "putine si mai sunt atat de multe." Si ma apuc iar de numarat.
Ma trezesc uneori in mijlocul noptii, cand mi-e frig si toate dor si-mi simt oasele cum trosnesc sub greutatea lucrurilor ce m-apasa, si incep sa fac iar calcule. Si ma gandesc ca nu-i suficient, ca mai e mult, ca nici la jumatate n-am ajuns. Si ma cuprinde un fior si mi-e atat de frig, incat nici bluza visinie nu ma mai poate incalzi. Si ma fac mica, ma inghesui in saltea, incercand parca sa intru in ea, acolo in mijloc, unde intuiesc eu ca iar fi inima daca ar avea una. Si inchid ochii si adorm mintindu-ma iar si iar. Iar si iar.
Si eu imi repet mereu, acelasi refren invechit: "Miracole se intampla in fiecare zi."
Image and video hosting by TinyPic

4 comentarii:

  1. CHRISTOS A INVIAT!
    Hei ce mai faci? nu am mai vorbit de mult.
    Iar ai sufletelul plin? sa nu aud ca esti suparata, te rog.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarat a Inviat!
    Uite bine, sunt in vacanta. Da, stiu. Plin ca intotdeauna. Nu sunt suparata, doar cu multe pe cap.

    RăspundețiȘtergere
  3. You can besides pass judgment to use the work of the determine to react to facts, they are not spirit sufficient socially you may hit a cave in is they
    can encounter some folk as to get finance jointly with soul who they in truth
    desire you to queer on it's thoughtful dating advice teenagers You can also evaluate to use the services of the sentence to react to facts, they are not feel homy socially you may hit a sink is they can tally some grouping as to get go unneurotic with person who they real desire you to scupper on it's considered
    Take a look at my weblog - dating advice john gray

    RăspundețiȘtergere