29 ianuarie 2012

unfinished business.

Music: Lykke Li - Everyone but me
Gânduri: "Exista, insa, un dusman al iubirii mai perfid decat orice amant, decat orice ibovnica. Cateodata, pur si simplu, desi iubesti, te trezesti incoltit de singuratate."


Iubirea nu moare pur si simplu, nu, iubirea nu dispare in aer si nu mai auzi niciodata de ea. Noi o omoram, o aruncam in fata marfarelor, o spanzuram cu funia cuvintelor nerostite, o ardem in focul ce ne-a ars pe noi inainte, fara ca ce-l de langa noi sa stie. Iubirea nu moare de moarte naturala. Niciodata.
O inchidem in cutia aceea frumos ornata ce o tinem sub patul nostru si la care ne gandim in fiecare seara inainte sa dormim. Si trec zile, luni, ani peste ea, si se aseaza praful, dar uneori, doar uneori o astfel de iubire devine norocoasa si cineva deschide cutiuta albastra.
Primul pas e intotdeauna cel mai dificil. Cel mai greu e sa te ridici de la masa de langa geamul cel mare al cafenelei 49' unde ai pierdut nopti la randul gandindu-te la tipul tau si cat de frumos ar fi fost daca nici unul din voi nu ar fi renuntat la celalalt. Dar iti promit ca mai apoi devine usor. Tot ce trebuie sa faci este sa te ridici. Nu conteaza ca ai varsat cafeaua pe fata de masa pentru ca ai prins-o accidental sub pantof, nu conteaza! Te-ai ridicat si apoi drumul catre tramvai si inapoi catre cel pe care l-ai lasat in urma va trece ca prin vis pentru ca in fond, acolo te intorci. In vis. In lumea voastra, lumea de unde n-ar fi trebuit sa plece nici unul din voi de la bun inceput.
Image and video hosting by TinyPic

9 comentarii:

  1. iubirea nu moare .. decat daca nu este cu adevarat iubire.

    RăspundețiȘtergere
  2. da, asta diferentiaza iubirea de senzatia de atasare care stim cate confuzii provoaca.

    RăspundețiȘtergere
  3. Noi suntem singurii responsabili de reducere la tacere a iubirii

    RăspundețiȘtergere
  4. noi nu avem niciodata indeajuns de multa grija de ea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Esti fantastica, nu imi dau seama ce e cu tine si de ce nu poti sa depasesti criza asta, tu care ai o asa putere de lupta.
    Dar pe de alta parte , ma gandesc ca poate nu te-am sfatuit bine, zicandu-ti sa nu mai bocesti.Hai sa vedem: da drumul la lacramioare si lasa sa iasa supararea , poate asa functioneaza.
    Sa nu te superi pe mine , dar chiar vreau sa-ti fie bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. AMETH, te rog sa intelegi ca nu tot ce scriu aici este pentru mine. Eu una sunt fericita. Cu micile mele probleme, dar sunt fericita.
    Nu plang. Am plans destul. Te cred ca vrei sa ma ajuti si iti multumesc pentru asta, dar serios.. sunt bine! Si cand o fi sa plang, si sper ca nu prea curand, am s-o fac. O sa ma inchid in camera, o sa dau muzica la maxim si o sa-mi las sufletul pe covor. Dar acum nu e timpul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Iubirea depaseste orice problema. Pacat insa ca in orice relatie unu iubeste mai mult decat celalalt si noi vedem iubiri adevarate...doar in filme.

    RăspundețiȘtergere
  8. Asta asa e, rar gasesti o astfel de iubire. Si e pacat, zau.
    Dar oricum, nu e rau sa speri ca o sa dai intr-una din zilele astea peste "marea iubire"

    RăspundețiȘtergere