9 decembrie 2011

rock me slow.

Music: Andrew Belle - Make It Without You
Gânduri: what would you say if i told you that all i thought about is you since you’ve been gone?


Am fost prin multe locuri pana acum, dar nici unul nu se compara cu ochii inocenti si viata usoara de acasa. A fost o perioada - ultima oara cand am fugit la marea mea cu valuri verzi, cand Septembrie trecut ma dezamagise - cand m-am aruncat in bratele unui baiat ce am crezut ca poate sa iubeasca. O vreme am crezut ca am facut alegerea buna in sfarsit. Nu a mers, dar am aflat curand si nu mi-am permis sa ma leg in vreun fel de acel loc. Mi-am facut bagajele si am plecat cu pasi grabiti spre vest. Si dupa multe luni trecute, ma gasesti din nou aici, mazgalind in caiet cu creionul si conturandu-ti parul. Ma tot intorc la tine. Tu esti treaba mea neterminata, tu esti semnul meu de intrebare.
Image and video hosting by TinyPic
There's always something left if two people really loved each other.

7 comentarii:

  1. Cunosc aşa de bine sentimentul, nimic nu mai merge bine, şi parcă fiecare relaţie este făcută să fie un eşec, dar ai ce învăţa din ele.

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Anca S.: Da, asta e lucrul bun. Ceea ce am invatat din esecuri a facut dezamagirea sa nu mai doara asta de tare.

    RăspundețiȘtergere
  3. E asa de bine sa te regasesti printre randurile cuiva, sa fie prezenta conexiunea aia care iti da un sentiment de bine... dintre cititor si cel care scrie postarea. Frumos blogul tau, feliciari! Te am in vizor de acum inainte. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Allyna: Multumesc. :*
    Eu ma bucur sa stiu ca nu sunt singura care trece prin asta si daca ce scriu aici, ajuta pe altii, atunci chiar sunt fericita!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai intoarcete si termintati treaba, daca inima iti cere.

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Goda: M-am intors si vreau cu disperare sa plec. Nu e asa cum imi imaginam. Dar trebuie sa-mi termin treaba.

    RăspundețiȘtergere