13 decembrie 2011

nothing left to lose.

Music: The Pretty Reckless - Heart
Gânduri: after Jesus and rock n' roll couldn't save my immoral soul, well i've got nothing left; i've got nothing left to lose.


Aud susotindu-se pe la colturi, pe la mese, la un pahar de vin, prin camere pline cu fete necunoscute, cum ca greselile ar fi dovada ca incerci, dar cand iti faci un obicei din a gresi, cum se mai numeste?
Parca vad o fata ce se stramba. Doamne, tacerea asta ma omoara. Toti judeca in tacere, nici un zambet, nici o emotie. Si ii simt cum ma dezbraca, bucata cu bucata. Intai trecutul, apoi increderea, timiditatea, naivitatea, ce mai urmeaza? Imi tin totusi strans in mana speranta si fericirea pe care le-am ascuns in buzunarul din stanga al sacoului. Si-mi fac drum prin imbulzeala. Si merg si nu am curaj sa privesc pe nimeni in ochi si nu cred ca am mai simtit vreodata o tacere asa de apasatoare.
Si totusi, poate ca pe interior inima mi se frange iar si iar si iar dar zambetul meu o sa fie mereu acolo, nu am sa-l las sa zboare, pentru ca e sincer, pentru ca e ceea ce-mi ramane cand simt ca se prabuseste totul. In final, este pentru ca eu cred ca tot raul duce spre bine si chiar cred ca trebuie sa ai incredere in zile mai bune.
Image and video hosting by TinyPic
Ma gandesc fara sa vreau la genele tale pe obrazul ei si saruturile tale pe pielea ei. Parul ei, peste fata ta, degetele ei, prin parul tau. Uneori imi doresc sa nu mai gandesc asa mult.

4 comentarii:

  1. Buna, ce faci?
    suparata? sau doar putin melancolica?
    ai patit ceva? hai ca vine Mos Craciun cu sacul plin si cu bomboane.... si cu jucarii.
    BUCURA-TE , BUCURA-TE

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce pot să-ţi zic eu, Anca?
    Mă bucur că eşti optimistă, deoarece acesta este mecanismul care pune zilele bune în mişcare, nu lăsa pe nimeni să te doboare, şi cum le mai zic şi eu prietenelor mele, zâmbeşte cât de mult poţi, asta arată că eşti puternică. Şi faza cu gânditul în exces, şi eu sufăr de acest obicei, probabil dacă n-aş mai gândi aşa de mult, aş fi mai fericită..

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand nu ai nimic,nu ai ce sa pierzi

    RăspundețiȘtergere
  4. @ AMETH: oh, poate doar putin melancolica dar sarbatorile ma tin bagata-n priza si ma simt foarte bine! :D
    @ Anca S.: Daaa, trebuie doar sa gandesti optimist si restul vine de la sine. Eu asta cred. Si tu sa sa zambesti si sa fii fericita! :*
    @Sissis: Corect. Dar tot e frumos cand stii ca ai ceva al tau, doar al tau.

    RăspundețiȘtergere