18 decembrie 2011

i'm down tonight.

Music: Lana Del Rey - Born To Die
Gânduri: See that girl with a smile on her face? She's a better actress than anyone on TV.


"Katie don't cry, I know you're trying your hardest and the hardest part is letting go of the nights you shared."
Image and video hosting by TinyPic
Tot restul vietii tale iti este modelat acum, la masa aia prafuita din coltul cafenelei, nu vezi? Oh, modelul este facut dupa visele pe care le ai, deciziile pe care le iei si ti le asumi si persoana care alegi sa fii. Nu-ti fa griji de paharul de vin rosu varsat pe fata de masa, nu-ti fa griji ca lipseste un scaun. Viata ta se schimba de la o zi la alta. Si sa nu iti faci griji caci fata de masa se schimba, chelnerul va aduce un pahar nou iar scaunele vor disparea sau vor aparea la masa ta cu viteza unui roller-coaster.

Asa ca, ce mai astepti?! Ridica-te de la masa la care stai acum, fugi la harta si alege un loc, oricare loc. Mergi acolo. Chiar vara asta, de ce nu?!
Apuca-te de planuri. Fa liste, fa multe - multe liste, viseaza, viseaza cat mai mult si crezi in visele alea pentru ca intr-o zi, ai sa cuceresti lumea cu ele.
Si cand iti vei face bagajul pentru o noua calatorie sa nu uiti sa-ti iei si zambetul cu tine. Stiu ca vor veni zile cand nu ai sa mai crezi in el, dar sa-l ti mereu aproape doar pentru a-ti aminti ca ai mai trecut o data prin asta si ca mereu ai iesit la lumina, mereu ai trecut mai departe si mereu erai cu zambetul pe buze.
Iar daca din nefericire, viata va interveni vreodata intre noi, vreau doar sa stii un lucru. Atunci cand vei fi la celalat capat al lumii traindu-ti viata si zambind asa cum trebuie s-o faci in fiecare zi, sa stii ca la polul opus lumii tale va fi mereu cineva care va crede in tine. Si ai sa ma gasesti mereu acasa cand ma vei cauta.
Si acum fugi, e o intreaga lume acolo ce te asteapta pe tine s-o cuceresti!

5 comentarii: