7 decembrie 2011

de ce ai plecat?

Music: Levi Kreis - I Should Go
Gânduri: i won't always love what i'll never have, i won't always live in my regrets.


Toate drumurile pe care am calatorit, m-au adus inapoi aici, de unde am inceput. Si stiu ca nu sunt singura, vanturile ce ma indruma inapoi, trec cu parfumurile celor pierduti ce se intorc la fel ca mine - acasa. Sa nu-mi plangi, caci nu am sa mai plec, ma vei simti in caldura soarelui ce rasare in fiecare dimineata.
Lasa ploaia sa vina, sa spele tot, fricile ascunse-n firele de par, prinse cu agrafe negre de carliontii rasfirati. Te-am ascuns si pe tine printre gene, printre petele colorate de pe pleoape. Doar nu credeai ca am sa las in urma particica aceea din tine ce-mi revine? Am sa-ti dau iubirea mea, caci eu nu stiu ce sa mai fac cu ea. Si tu sa o ascunzi la piepul tau, in locul unde e nevoie de ea.
Cand e prea mult intuneric, si lumea te-a dat cu genunchii de pamant, doar aminteste-ti dragostea mea si eu am sa te indrum acasa. Eu am sa fiu la randul meu, vantul ce te va indruma din nou acasa.
Image and video hosting by TinyPic
ps: La multi ani, iubito! Promite-mi doar ca n-o sa lasi zambetul sa-ti dispara de pe buze iar 17 va fi numarul la care te vei gandi cu drag. Restul vine de la sine, trebuie doar sa crezi! Te iubesc!

Un comentariu:

  1. DOAMNE !! nu pot sa cred. iti multumesc mult !
    Asta intrece orice cadou de ziua mea , iti jur.
    Iti multumesc . Te iubesc.

    RăspundețiȘtergere