5 decembrie 2011

brave new world.

Music: Sia - My love
Gânduri: you remind me of a song i used to love.


Am ars toate podurile ce m-au legat vreodata de tine. Asa ca, iata-ma aici, si luna nu e nici pe departe atat de stralucitoare si impunatoare pe cat ar trebui sa fie. Abia te mai pot auzi acum iar inima mea a incetat sa mai grabeasca pasul la auzul numelui tau. Nu am sa-mi las inima sa ma impiedice sa simt caldura perioadei mele preferate din an.

Cu toti avem inima franta zilele astea. Dar, vreau sa spun, trebuie cu totii sa trecem mai departe. Care-i rostul intoarcerii in fiecare noapte pe taramul amintirilor cand ei nu mai merita zbuciumul; cand nu mai sunt de loc cine obisnuiau sa fie? Cand inimile lor sunt altundeva?
Si intr-o dimineata, ai sa te ridici din pat spunandu-ti: "Nu o sa trec de ziua asta." Dar ai sa razi putin in sinea ta - amintindu-ti de toate zilele in care te-ai mai simtit asa.
Asa ca, pentru seara asta, am sa las luna sa-mi lumineze fata, asa palida cum e acum si am sa sper pentru zile mai bune. Cu totii avem nevoie de o schimbare.
Image and video hosting by TinyPic

8 comentarii:

  1. Cat traiesti inveti si nici atunci nu esti suficient de invatat. Schimbarile trebuie efectuate la timp! Iar amintirile tre sa ramana amintiri :)

    RăspundețiȘtergere
  2. adevarat, Goda! Amintirile trebuie sa ramana doar niste simple amintiri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Melodia e superba:x si postul pe masura..

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc. :*
    melodia mereu ma face sa visez.

    RăspundețiȘtergere
  5. Hmmm, iar probleme?
    nu stiu ce sa ma mai fac cu tine.Tocmai cand ziceam ca te-ai mai linistit.Sau poate chiar te-ai linistit si nu am interpretat eu bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu ai interpretat tu bine, Ameth. Sunt linistita. Sunt chiar bine. Perioada asta pur si simplu ma face sa ma simt bine. Totul e in regula. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Câteodată, cel mai bine este să laşi trecutul să fie trecut, şi să te concentrezi pe prezent şi viitor, ştiu cât de greu este să nu mai priveşti în urmă, şi eu încerc să fac acelaşi lucru. Doar încearcă:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, asta incerc sa fac acum.. cred ca trebuie sa ma concentrez mai mult totusi. :)) :*

    RăspundețiȘtergere