12 septembrie 2011

i will not bow.

Music: Skylar Grey - Invisible
Gânduri: i'm sorry i was not good enough. but i tried to be.


Am invatat in anul ce a trecut. M-am schimbat, am crescut. Poate ca lucrurile chiar se intampla cu un motiv, poate ca nu. Dar oricum ar fi, tot se intampla. Asta trebuie sa ne amintim pana la urma cu totii. Am invatat ca trebuie sa incetez sa mai analizez lucrurile, doar sa le las sa se intample. Si daca ajung ranita, sau ceva rau se intampla, atunci asta este. Nu pot face nimic sa schimb asta. Am invatat sa ma iau dupa instinctul meu, si am invatat ca este ok sa mai gresesc din cand in cand pentru ca cei care conteaza cu adevarat, nu te vor judeca. Am invatat ca dragostea chiar este atat de uimitoare pe cat o descriu cu totii. Am invatat ca prietenii te pot salva de cel mai groaznic dusman: tu insuti. Si cel mai important, am invatat ca "azi" e tot ce avem.
Image and video hosting by TinyPic

5 comentarii:

  1. Fiecare greșeală reprezintă un pas înainte în viață și, de asemenea, o experiență în plus, doar de aceea se și spune, că după orice greșeală urmează și un succes :) Prietenii, buni și răi, fiecare ne ajută, într0un fel sau altul, să evadăm din lumea noastră, care, deseori, poate fi destul de necruțătoare :) Și da, „azi e tot ce avem” Foarte frumos scris!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ti-am spus eu ca anul asta o sa fie misto, anul asta o fie altfel! Invatam dimineata! E deja un inceput chiar si asta!

    RăspundețiȘtergere
  3. nu te-ai plictisit sa tot incerci sa fi 'destul de buna pentru altii' ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ei BRAVO,chiar ai inceput sa vezi lucrurile asa cum cum trebuie.
    Ma bucur. Inca o data BRAVO.

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Lamaitza: multumesc mult. :">

    @ Amy: hahaha, daa!! incep sa simt asta, si azi oricum am aflat o chestie, off, cred ca incep sa am iar noroc!

    @ Blair: Trebuie sa ma las de sportul asta, dar.. stii cum e, obiceiurile vechi mor greu. Dar incerc sa nu imi mai bat capul cu parerea altora.

    @ AMETH: multumesc. tot nu o sa aflu cine esti, nu?

    RăspundețiȘtergere