27 septembrie 2011

don't give up on me yet!

Music: Lifehouse - Blind
Gânduri: and you don't want to be here in the future so you say the present's just a pleasant interruption to the past.


Am realizat ca nu incetam niciodata sa iubim pe cineva cu adevarat. Singurul lucru pe care il facem este sa incetam sa mai avem nevoie de ei atat de mult ca in trecut. Dar asta nu inseamna niciodata ca incetezi sa mai iubesti persoana draga. Si in final, cum ai putea uita vreodata pe cineva care ti-a dat atat de multe de amintit? Cum ai putea oare sa-i dai drumul cand de fiecare data cand ii intalnesti ochii iti revin fara sa vrei toate amintirile, locurile, parfumurile? Si noi ne complicam atat de mult. Asta este, asta esti tu, iubesti.
"Singura anomalie este incapacitatea de a iubi."
Image and video hosting by TinyPic
Si cred ca viata e mult mai simpla decat avem noi tendinta sa credem. Cautam raspunsuri si din ce in ce mai multe raspunsuri. Dar nu sunt raspunsuri. Lucurile se intampla, bune sau rele. Si toate acestea, aproape, sunt consecinte a ceea ce facem. Fiecare zi e o noua sansa de a-ti schimba viitorul. Asa cum nici eu nu am sa iubesc la infinit ceea ce nu pot avea, asa cum am incetat sa mai traiesc in regret, asa dai drumul lanturilor ce iti proiectau viitorul.
Uneori trebuie doar sa uiti de ceea ce vrei pentru a-ti aminti ce meriti.

4 comentarii:

  1. Ooo da, viața e chiar foarte simplă. Doar că știi cum e, nouă ne place misterul, suntem captivați de ceea ce nu cunoaștem și adorăm să fim înconjurați de complexitate. Dar ce să-i faci, suntem oameni, asta ne caracterizează pe toți! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. cat adevar in toate aceste cuvinte simple."Si in final, cum ai putea uita vreodata pe cineva care ti-a dat atat de multe de amintit?" Chiar cum?...apropo, piesa Blind e preferata mea de la Lifehouse:))

    RăspundețiȘtergere
  3. pasi-pe-sticla: ador melodia! pur si simplu ma face sa cutreier prin amintiri. e superba.

    lamaitza: da, corect. noi complicam totul. parca e mai frumos cand ai lucruri de descalcit. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. oo Dumnezeule !
    Da,viata e simpla,dar noua ne place sa ne complicam...si nu,nu ai cum sa numai iubesti o persoana din momentul in care te-ai apucat sa-o iubesti,fi sgura ca ea iti ramane in inima,indiferent daca o sa mai fi cu acea persoana sau nu..poate nu m-am exprimat cum trebuie sau nu are logica,dar nici viata sua dragostea nu are. Nu poti sa ii explici unui om de ce iubesti,pentru ca asta se simte,toate cuvintele nu face cat face o fapta....

    RăspundețiȘtergere