8 iunie 2011

small things.

Music: Damien Rice - 9 Crimes
Gânduri: pick me! chose me! love me!


Image and video hosting by TinyPic
Ratiunea e rece, nu simte, nu-i pasa, este cea mai indicata sa aleaga in astfel de momente. De fapt, ce-i de ales?! Nu mai am nimic de ales, totul a fost bine ales acum mult timp. Doar am refuzat sa recunosc, sa accept aceasta alegere. O ingropam undeva adanc de cate ori ma speriam si fugeam si uitam de ea. Si apoi prindeam din nou curaj si eram de acord cu alegerea si apoi aveam un moment in care ma indoiam de tot-tot si iar nu stiam daca-i bine si iar ma cuprindea frica si iar aveam dubii. Si-mi impuneam lucruri si spuneam ca "Uite, Anca, asta faci si asta o sa spui si o sa fii bine!"
Si un an intreg mi-am acordat aceeasi limita de timp, luni, marti, miercuri nu.

istilldoi'mstilllovingyou.

4 comentarii:

  1. 'Uite Anca, pentru prima data incearca sa fi libera, concediaza-ti trecutul !'

    RăspundețiȘtergere
  2. Melodia este extraordinara, imi aduce aminte de-o persoana cu care-o ascultam. M-a inspirat chiar sa invat s-o cant la pian, ceea ce spre lauda unui amic de-al meu, am si reusit. Poza este ca de obicei, foarte de efect, se muleaza extraordinar de bine pe continutul scris, cu toate ca, ceva-mi da impresia ca pornirea inspirativa a fost tocmai de la poza. Anyway...te rog eu, poti sa incerci sa traiesti frumos?

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper ca joi o sa fie bine, sper ca vineri deja o sa uiti de ce s-a intamplat, iar sambata si duminica sa razi de saptamana ce a trecut:::...;)

    RăspundețiȘtergere