23 iunie 2011

love, so distant and obscure remains the cure.

Music: Within Temptation - Forgiven
Gânduri: "couldn't save you from the start. love you so it hurts my soul."


"Dragostea nu este doar un zâmbet, nu este doar o floare, dragostea este un suflet rănit şi apoi vindecat de altul." - Octavian Paler
Image and video hosting by TinyPic
Ah, senzatia aia cand simti cum zidurile si podurile pe care le-ai construit se prabusesc unul dupa unul, cand le vezi cum se transforma in nimic mai mult decat niste ruine inundate de praf si regrete. Ah, senzatia aia nenorocita pe care n-am mai avut-o de atata timp, aceeasi senzatie pentru care obisnuiam sa-mi inec zilele in regrete si uneori tutun si lacrimi. Ah, cat de adanc am ingropat-o. Si uite-ma azi, fara motiv, fara lacrimi in ochi ca alta data, cum stau in fata unor cuvinte atat de patate de timp, cuvinte care si azi reusesc sa-mi trezeasca aceleasi senzatii.
Si cand le vezi sfaramandu-se in fata ochilor tai te gandesti, oare totul a fost o minciuna? Oare pana si lucruruile de care erai asa sigur au fost doar niste iluzii frumos parfumate? Si iti vin in minte doar anumite momente, care in final au fost momente importante. Si te gandesti ce naiba a fost in capul tau? Ce naiba a fost in capul ei/lui/lor?! Nu stiu. Sunt o mie de ganduri ce m-aduc la tine mereu.

2 comentarii:

  1. E greu cand vezi cum toata protectia si toata munca ti se prabuseste . E greu , si parca-ti vine sa te intrebi "unde am gresit eu?"

    *modifica : "Ce naiba a fost in CAPUL..."

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa-mi bag picioarele, cred ca nimeni nu poate sa ma cunoasca atat de bine.... Cred ca esti singura persoana pe care sa o fi cunoscut si sa fi stiut cum e sa iti bata inima ca naiba cand il vezi, sau care plange galagios cand el o lasa....

    RăspundețiȘtergere