15 iunie 2011

a kiss, a cry, our rights, our wrongs.

Music: Anberlin - Enjoy the silence
Gânduri: iarta-ma...


Copil, iti simt fericirea. Te inconjoara, te ridica, este peste tot in jurul tau; chiar ieri am simtit cum s-a strecurat usor pe langa gatul meu si mi-a atins o suvita de par. E reala. Iti aud inima cum bate mai rapid, ai reusit s-o descatusezi. Bum-bum-bum-bum-bum. Ieri s-a auzit pana la parter. Tot liceul a simtit cum iti bate inima mai repede, tot mai repede. Zgomotul acela placut al inimii tale a iesit ieri usor si s-a strecurat din sala de romana pana jos de tot la matematica, pe scari, pe langa usi, pe la pervazul unde ne-am semnat anul trecut.
Ti-e bine, cand il privesti si te strange in brate si te saruta si tu tremuri, iar, ca alta data. Ti-aduci aminte, suflete de ziua aceea murdarita de praf din acel Iunie trist? Cand te-am strans in brate? Atunci am simtit cum moare, o simteam cum se stinge incet si tu o data cu ea, te inchideai in tine. Mureai si tu o data cu imaginea aceea pe care ai incercat s-o stergi din mintea ta. Ti-am simtit frica din ziua aia, iti era teama ca nu o sa mai poti simtii, ca o sa ingheti si tu, la fel ca imaginea aceea pe care si azi imi doresc sa n-o fi vazut.
Dar simti din nou si iti place si fericirea pluteste peste tot in jurul tau. Eu te privesc tacuta din urma, am sa fiu acolo daca e sa pici iar, am sa te strang in brate si am sa-ti amintesc ca nimic nu dureaza o vesnicie si ca fericirea, o data gustata si atinsa, o sa se intoarca iar sub alt chip.

cat despre mine? imi pare rau ca fac prostii si ca fac ce fac si spun ce spun.
Image and video hosting by TinyPic

Un comentariu:

  1. Un an .. a trecut un an si parca mai simt inca pe maini razele soarelui in ziua aia de iunie .. era vara .. era inceput , si nu ma refer doar la inceputul verii .. era inceputul a ceva ce ne-a facut sa ne rupem o bucatica din suflet si sa o lasam in 2010 ..

    frumoasa postare :)

    RăspundețiȘtergere