12 iunie 2011

adu-ti aminte serile de mai.

Music: Green Day - Time of your life
Gânduri: imi scapa printre degete totul.


Vreau sa ma pot intoarce in trecut. Vreau, vreau. Sa pot repara greseli, sa pot face lucrurile diferit. Sa-mi tin gura atunci cand trebuie, sa spun nu atunci cand trebuie, sa spun da atunci cand trebuie, si mai presus de toate, sa fac ce vreau sa fac in momentul ala! Aici am gresit, n-am facut nimic. Am preferat sa las timpul sa treaca, credeam ca le rezolva pe toate. Ca o sa imi ingroape greselile si tacerea undeva adanc si eu o sa scap. Ca n-o sa ma chinuie, ca n-o sa am remuscari. Uite ca am, am si remuscari, ma chinuie si pur si simplu nu mai pot.
Vreau inapoi tot ce am lasat sa-mi scape printre degete. Fiecare secunda care a zburat pe langa mine, pe care am irosit-o uitandu-ma pur si simplu. Fiecare propozitie ramasa nerostita. Fiecare miscare pe care as fi vrut s-o fac dar nu am clintit un deget. Fiecare imbratisare care s-a derulat doar in mintea mea. Vreau sa pot face asta. Poate acum n-as fi fost asa. Daca as fi avut curajul, doar curajul. De ce nu-l am?
Image and video hosting by TinyPic

4 comentarii:

  1. De fapt , esti mai puternica decat crezi ... doar pentru simplul fapt ca ai fost in stare sa realizezi anumite lucruri . Se spune ... ca niciodata nu e prea tarziu ca sa incepi ceva .
    Superb .

    RăspundețiȘtergere
  2. Uneori timpul poate repara si acoperi fisurile, sau poate sa le adanceasca:::...
    Sper ca o sa iti revi, si o sa gasesti curajul de care ai nevoie:::...;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Te gandesti prea mult la trecut . Lasa-l dracului .. cu siguranta iti amintesti de perioada cand eram dependenta de ceea ce mai ramasese din el .. ai vazut cu ochii tai in ce stare ma adusese. Nu vreau sa ajungi si tu asa . Gandeste in prezent si in viitor .

    RăspundețiȘtergere