3 februarie 2011

a meritat totul in final.

A alergat toata toamna. S-a împotmolit puțin prin Noiembrie, a dat de niște crengi și trandafiri mari cu spini tăioși ce i-au blocat drumul. Și s-a luptat cu toate, nu a lăsat nimic sa-i strice planurile. Avea planuri mărețe! Inca are. Și a continuat sa meargă.
A renunțat sa mai alerge prin Decembrie. Deja scopul părea asa departe încât, Doamne parca mai bine renunța la el. Și frigul ii intra în oase și durea totul. Dar a continuat sa meargă, nu știu de ce și nu știu care a fost motivația dar a funcționat. Și acum e aproape. Simt asta. Știu ca e aproape și ca toata alergătura și toate căzăturile și rănile și zgârieturile și toate cu care s-a luptat au meritat.
Image and video hosting by TinyPic
Dar ii e dor de căldură acum. Un dor nebun sa danseze cu stropii aiuriți ai ploii, sa alerge libera pe câmpul plin de maci de lângă parau, sa uite de lume pe o banca în parc, sa ii zâmbească iar cerului și sa-i mulțumească în gând pentru tot ce face. Da, ii e dor de toate asta și totuși știe foarte bine ca mai are de așteptat pana atunci. Deși așteptarea asta nu doare asa de rău cum părea ca o sa doară alte așteptări. A trecut jumătate de an fără sa-l simtă, câteva luni în plus sau în minus n-o sa fie mai nimic pe lângă asta. Dar ii e dor, asta nu poate nimeni nega.

7 comentarii:

  1. te.ai gandit sa uiti intr.un final ?

    RăspundețiȘtergere
  2. as incerca.
    dar nu in perioada asta.. e ceva la februarie care nu ma lasa sa uit.

    RăspundețiȘtergere
  3. februarie iti implineste dorintele nu?

    RăspundețiȘtergere
  4. atunci actioneaza tu.in general, suntem capabili sa schimbam multe, doar ca nu gasim taria necesara in noi..

    RăspundețiȘtergere
  5. cam pluteste dorul prin aer in perioada asta, observ. :*

    RăspundețiȘtergere