22 decembrie 2010

patru morți zac artistic pe covor.

melodie!
Teatrul dus la extrem, zâmbete urmate de "Ce tot vorbeşti, mă? N-am nimic. Eşti nebun/ă?", lacrimi păstrate pentru sine, vise fără chip, dorintă ce pare că nu se mai indeplineşte, stele căzătoare, nopți nedormite, mâini murdare de prea multă dragoste, resemnări, adio, fără rost, poveşti, 11:11, scenarii cu final fericit, visat cu ochii deschişi, măşti, distantă, "Te urăsc!", minciună, melodii, orgoliu, furie, apus de soare privit singur, "De ce mă minți?!", sărut risipit în vânt, dorințe în culori, "Nu știu, te iubesc!", adevăr, eliberare.
Image and video hosting by TinyPic
"cred în inspirat, nu în expirat. în vise, nu în somn. în trăit, nu în existat. cred în oase rupte de efort, amintiri, inimi şi orgoliu, până în clipa în care pleoapele mi se vor uni definitiv."

2 comentarii:

  1. "4 morti zac artistic pe covor.."
    "2 dintre ei au murit" ..
    ma ia cu tremurat de la chestii de genul ..
    doar la gandul asta gen .. " au mai ramas doar doua/doi , din cei 4"

    RăspundețiȘtergere
  2. "cred în inspirat, nu în expirat. în vise, nu în somn. în trăit, nu în existat. cred în oase rupte de efort, amintiri, inimi şi orgoliu, până în clipa în care pleoapele mi se vor uni definitiv." - citatul asta a fost scris initial de Madalina Grigorovici (eu) si, apoi, copiat pe diverse bloguri. as aprecia un copyright, daca nu stergi citatul. multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere