22 noiembrie 2010

unchained melody.

A picat si ultima frunza. S-a desprins usor si a alunecat fara sunet catre asfaltul rece si gol. Oare a durut-o? E frig acolo jos si e rau, e pustiu iar pustiul doare. Deci banuiesc ca a durut-o si pe ea. Orice cadere doare. A fost ultima. Probabil stia asa si a incercat sa-si prelungeasca viata agatandu-se cu disperare de creanga veche si inexpresiva.
Esec. Timpul nu iarta pe nimeni.
Un inger priveste amuzat de pe un nor inalt joaca frunzei cu timpul. Pentru el timpul oricum e o nimica toata. A incetat de mult sa imbatraneasca, a pacalit timpul, nu-si mai face griji acum. Pentru el timpul nu mai exista. A incetat sa mai existe o data cu bataile inimii ingerului in aceea seara de Mai cu aproape 35 de ani in urma. Din cauza unui accident stupid.
Pentru el ultimele clipe de viata ale fetei muribunde din casa cu numarul cincisprezece nu reprezinta nimic. Dar ce copila frumoasa! Nu-si tradeaza varsta, boala o omoara incet de mai bine de 15 ani. Ce expresie angelica. Un chip mai palid spalat de lacrimi si uscat de ger. O ultima gura de aer; se chinuie. O ultima suflare.
Esec. Timpul nu iarta pe nimeni.

Nicole Scherzinger - Happily Never After

4 comentarii:

  1. dar poate ca nici tu nu ierti timpul.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu! nu-l iert. pentru ca trece prea repede. nu-mi da voie sa fac nimic;
    au trecut 3 luni peste mine! 3 luni si eu nu am simtit. de ce?! e groaznic pentru ca trece. trece asa cum mi-au spus toti ca o sa treaca si cu timpul realizezi greselile iar dupa realizarea lor vin regretele. nu vreau sa am regrete si totusi am.

    RăspundețiȘtergere
  3. atunci nu astepta iertare din partea celor pe care nu.i ierti.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu ma astept sa ma ierte si el pe mine. oricum suntem intr-o stare din aceea.. "nu te iert - nu ma ierti."
    si banuiesc ca nu sunt singura..

    RăspundețiȘtergere