7 septembrie 2010

ce zici? asa e c-am ghicit de ce ai venit?

Mi-e dor.
Mi-e dor sa ma plimb cu metroul pana la Stefan cel Mare si sa realizez in ultimul moment ca eu trebuie sa cobor pentru ca sunt prea absoribita de carte. Mi-e dor sa savurez machiatto-ul de la McDonalds, cat ma chinui sa nu-l vars pe hanoracul meu alb in timp ce maresc treptat pasul pentru a nu intarzia la ora. Mi-e dor sa ma hotarasc in ultimul moment sa nu ma mai duc la prima ora. Si asta doar dupa ce am alergat de nebuna prin casa o ora si jumatate pentru ca nu-mi gaseam o bluza sa port, o culoare sa-mi dau pe pleoape si rimelul care iar zacea pe raft la mine in camera si eu il cautam in baie. Mi-e dor sa plec iar tarziu pe usa pentru ca nu-mi gasesc castile care stateau linistite in geanta. Mi-e dor sa o sun pe Miki si sa o anunt ca am urcat in 34 si ca ajung la Hasdeu in zece minute. Mi-e dor sa intru pe Skype cu o jumatate de ora inainte sa plec doar pentru a ii cere o parere legata de parul meu. Mi-e dor sa imi pun alarma sa sune la 9 si apoi sa o aman pana la unsprezece doar pentru ca nu mi-am terminat afurisitul ala de vis inainte sa sune si niciodata sa nu reusesc sa adorm la loc sau sa continui visul acela. Mi-e dor sa ma trezesc dimineata si sa realizez ca iar sunt singura acasa. Mi-e dor sa dau muzica la maxim si sa pun paine la prajit in timp ce storc niste portocale pentru nelipsitul fresh de dimineata. Mi-e dor sa trantesc plictisita ghiozdanul in dulap dupa ce m-am chinuit sa ajung prin zapada, de la poarta liceului pana la etajul unu. Mi-e dor sa stam "la o barfa" pe treptele care duc spre etajul doi, in noptile tarzii de joi, in timp ce o asteptam pe profa de fizica. Mi-e dor sa alerg cu ea in pauze doar pentru a ne holba la orarul lor. Mi-e dor sa stau cu ei la fumat. Mi-e dor sa intru iar tarziu la ora de engleza in zilele de vineri cand ei iar s-au hotarat sa ne tina si dupa pauza. Mi-e dor sa citesc cartile pe sub banca in timp ce profa de logica ne explica despre manipulare si propozitiile categorice.

Si stiti? Cel mai dor imi e sa-mi fie dor de vara.

6 comentarii:

  1. tot timpul gasim lucruri de care ne va fi foarte dor.si mie imi e dor de multe din lucrurile pe care tu le-ai enumerat in postarea ta, dar din pacate nu mai putem da timpul inapoi, asa ca singurul lucru care ne ramane de facut este sa profitam de fiecare zi din viata noastra.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mami nu trebuie sa iti fie dor . Toate vin si pleaca .. iar unele se si intorc .. si acum , ca tot ai dus vorba .. si mie imi lipseste deja vara ..

    RăspundețiȘtergere
  3. Ahhh,orele de dupa-amiaza ! 8->
    Ce vremuri :))
    Stai linistita,inca mai poti face chestiile astea,asa ca profita din plin ! :p

    RăspundețiȘtergere
  4. siii cum ziceam ca anul asta o sa fie cel mai tare! pentru ca stim deja unde am gresit , ce e de facut si cum trebuie procedat (stiu ca trebuie sa fii prima la usa ca prinzi loc in spate, stiu asta)
    :))

    RăspundețiȘtergere
  5. oricat as incerca e greu sa uit acele moemnte. e greu:-</

    RăspundețiȘtergere