3 august 2010

iubire, sau ceva-mi aleargă-n vene.

Music: White houses - Vanessa Carlton
Gânduri: am mințit.


Am mințit, mi-am pus sare pe rană. In inima mea vom rămâne mereu noi cinci. A fost totul prea dulce ca să dureze..


Am mințit. Parca a trecut ceva timp de când am început o postare cu aceste cuvinte. "Am mințit", mi-a fost prea greu sa recunosc adevarul. De fapt, am mai spus o data aceste lucruri, dar parca n-au fost băgate-n seama. Parca nimănui nu i-a pasat de ce vroiam eu. Si le-am lăsat asa, îngropate undeva adânc în suflet.
Si culmea, azi am dezgropat o melodie foarte veche care îmi plăcea la nebunie acum mai bine de un an. Si niciodată nu m-am gândit ca poate are sa mi se potrivească și mie într-un final. Si acum parca e ceva acolo care se mulează perfect pe ce simt acum.
Insa m-am schimbat, cât de putin, dar m-am schimbat. Nu mai sunt chiar atât de naiva ca înainte. Incă sunt, de ce sa mint, dar nu ca înainte.

Nu îmi cunoașteți în totalitate trecutul, nici nu va sfătuiesc sa vreți sa-l aflați. Nu am nici un plan concret pentru viitor, doar vise vagi. Nu știu prea multe despre viata, sunt încă un copil.
Sunt timida, sunt foarte sensibila, sunt o leoaica atunci când e necesar, sunt obosita, sunt nesigura, mi-ai arătat ca sunt frumoasa. Sunt imperfecta, sunt emoțională, sunt imprevizibila, sunt goala, sunt vulnerabila, sunt o copila.

2 comentarii:

  1. Unii dintre noi chiar nu au nevoie sa iti cunoasca trecutul , anca .. pentru ca , la varsta noastra , trecutul nu prea conteaza .. ne schimbam tot timpul :)

    succes. ai grija de tine ,)

    RăspundețiȘtergere