6 august 2010

de-alungul timpului am învățat cu toții sa ardem gazul..

Music: Rânduri despre mine - Nane
Gânduri: Pisi, ți-a dispărut inspirația? :)



Post târziu, scris în 5 minutele și postat azi de dimineață.
Eram gata, gata sa închid calculatorul din cauza somnului asta îngrozitor. Dar am mai stat putin doar pentru a mai cauta niște versuri; versuri care, da, le puteți găsi și sus la profilul meu scrise în italic. Dar a naibii coincidenta, pe lângă versuri am mai găsit un blog. Blog cu niște postări care îmi păreau extrem de cunoscute. Asa ca, spre ghinionul domnișoarei care deține blog-ul, am intrat sa vad de ce naiba îmi pare asa cunoscut. Răspuns extrem de simplu.. Domnișoara Andreea și-a însușit unele din postările mele.
Scumpa, ce s-a întâmplat? Cum o duci cu inspirația? Zau asa, chiar atât de mult te duce minticica? De ce dracului ți-ai mai făcut blog dacă nu ești în stare sa scrii măcar doua rânduri de la tine?! Cat timp ți-a luat s-o gândești pe asta? Aud.. cât "nici o secunda"?! Pe tine te-a părăsit inspirația? Draga de ea..
Scumpa, tu n-ai viata? Ce mama naibii te-ai găsit sa copiezi tu, moț, alte blog-uri? Si da, m-am mai uitat pe minunatul tău blog și am văzut ca nu ai luat postări doar de pe al meu.
Ce.. în fine, ma abțin. Nu vreau sa înjur pe blog. M-am chinuit sa îl păstrez oarecum decent, fără înjurături, deși am avut momente în care pur și simplu îmi venea sa înjur ca la ușa cortului. Asta e unul din momentele alea.

Hai, și acum ce ai de gând sa faci? Poate copiezi și postarea asta? Aaa, îmi pare sincer rău, dar n-am pus poza acum. Sper ca nu te superi, bine scumpa? :|
Apropo, link-ul blog-ului ei e ăsta. Tipa are cam vreo 4-5 postări pe zi.. evident, nu știu câte sunt pe bune ale ei. In fine, distracție plăcută la citit și poate mai găsiți și voi postări de care sa fiti siguri ca nu sunt ale ei.
Iar pentru tine, pisi, ai grija ce dracului mai copiezi de aici. Daca te mai prind ca îmi mai furi ceva de pe blog și mai ai și tupeul sa îți însușești jur ca am sa ma asigur ca blog-ul tău va ajunge de rasul lumii(nu ca nu ar fi deja) și, la fel ca o cunoștință de-a mea care a pățit același lucru, îți promit ca îți vei dori sa nu fi dat niciodată de blog-ul meu!

PS: Șterge dracului postările mele de acolo!

4 comentarii:

  1. Foarte urat din partea ei.
    Eu am patit ca o persoane sa ma injure lasandu-mi o minunata capodopera mintala comentand un post

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, stiu. N-ai idee cat de nervoasa eram aseara cand am vazut.
    E plina lumea de prosti. :|

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta n-are o viaţă a ei.
    Ştiu cum e :)). Şi eu am păţit asta.
    Mă rog. Succesul cu blogul în continuare. Îmi place ce citesc :p.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mersiiii >:D<
    Ah, imi pare rau sa aud.. :| ma streseaza oamenii astia.
    Oricum, eu am dezactivat click-dreapta :-? pentru orice eventualitate :D

    RăspundețiȘtergere