3 august 2009

Citind numele..

Primul lucru pe care il faci cand intrii pe un blog este sa citesti numele, respectiv adresa blog-ului. Asa face oricine, nu? Parerea mea este ca numele, implicit adresa blog-ului trebuie sa reflecte cat de cat personalitatea autorului. Poate ca nu la toti e asa, poate. Insa la anumite persoane, pe care le cunosc asa este.
Ce ar trebui sa reflecte numele/adresa blog-ului meu? O lady? Hak. Imosibil. Eu nu sunt nici pe aroape o "lady". Lady chiar nu este un cuvant potrivit pentru mine.
Cand cineva spune "lady" eu deja ma duc cu gandul la doamnele/domnisoarele de viata nobila ce poarta rochii exagerate, cu parul prins intr-un coc sofisticat si care isi plimba pantofii frumos ornamentati cu flori de dantela prin palatul regelui/reginei.

Hehe, suna ca mine? XD

2 comentarii:

  1. Ba da draga mea esti o "LADY"
    esti creativa, frumoasa, desteapta, ai multa imaginatie, faci cam tot ce-ti trece prin cap , te abtii cand stii ca nu are niciun rost ,incerci sa faci totul BINE , cand simti ca vrei mai mult nu te lasi , dar de cele mai multe ori te multumesti cu ce ai , nu vezi pe nimeni in jurul tau cand vine vorba de dragoste, cred ca ajung .
    Iar a fii o doamna , cred ca este de ajuns modul in care privesti lucrurile , arta si sentimentele care le exprimi prin ea , adica nu tine neaparat de rochii pompoase si coroana de AUR pe cap. Bine acum nu zic ca boschetara de pe marginea drumului este o doamna, desi are acolo jos PARADISUL BARBATILOR, caci orice femeie are , insa doamnele nu se injosesc,si isi arata putin respect,si mai au si nitel orgoliu.

    RăspundețiȘtergere
  2. si "little" inseamna ca esti modesta , si iti este frica ca lumea nu te-ar considera o "lady" , iar ca sa fii sigura ca nu o sa te catalogheze narcisista , ai incercat sa o duci la un nivel mai jos , ca sa nu pari atat de sigura pe tine , dar fiecare avem o parere despre noi, si aceasta se schimba in functie de starea de moment , nu crezi?:)

    RăspundețiȘtergere