Goodbye Old You, When Love Is True ~

decembrie 31, 2008Uhh, she fell in love.
What is this feeling?


Mood: Hyper
Music: Taylor Swift - You Belong With Me
Internet: Shine Within
OneManga
Librarie.net
DaFont


Can't you see that I'm the one who understands you?
Hello peps. Long time no see. Azi e ultima zi din 2oo8. Wii. Imi citeam posturile vechi de pe forum, bloguri, comentarii etc. so nostalgic. Am un post fix de pe 1.1.2oo8. Shweet. Da, bine, aveam si eu o exprimare pe atunci ...
Got the news? M-am apucat de un FanFiction. Huu. Primul fanfiction cu love story. Despre o fata, o fantoma, care nu stie ca a murit si un tip care in mod uimitor poate sa o vada. Ok, stiu ca povestea nu e asa de originala doar ca am chef sa scriu zilele astea si se pare ca mi-a revenit inspiratia. :]
O iubesc pe Ru-chi. A fost de acord sa faca un video pentru o auditie. Ne, stii, mi-am deschis un studio, eu si ea XD. Eternal Memories Studio. Nu am mai intrat pe msn deci nu stiu daca l-a terminat. O sa vad daca intru mai pe seara. Oricum, anul asta vreau sa fiu online pe msn, skype, messenger si aim toata noaptea. Vreau sa imi intrec recordul de anul trecut. 5 dimineata.
You know, nu am mai facut nici un video in ultimul timp. Se pare ca in materie de videoclipuri mi-a disparut insipiratia. Who knows? Poate ca atunci cand ma plictisesc de scris o sa imi vina ideei pentru AmV-uri.
Ok so, mi-am facut o lista cu lucruri de cumparat. Si cand am terminat de scris am ramas cam O_O . Cum sa spun, eu am la dispozitie 25o lei iar totalul lucrurilor pe care vreau sa le iau este 8oo lei. Sper sa mai fac rost de bani pana incepe scoala. Ce? Vreau sa ma si tund, sa imi iau ghiozdan nou, fes, fular, manusi, cizme si am pus ochii pe un pulover dragut, alb. E din lana cu model polar.
Hei check out my new video ->

E un BETA pentru o auditie. Nu cred ca am vreo sansa but whatever. Avand in vedere ca Angel-chan si Tiff s-au inscris eu sunt ca si scoasa din concurs. Nu pot sa concurez cu ele. Au mai multa experienta cu SONY si lumea le apreciaza mai mult. Chuu. Trebuia sa ma apuc sa invat sa lucrez cu el de cand l-am luat. A stat saracul program nefolosit vreo 4 luni. Se asezase praful pe el doar pentru ca eu nu aveam chef sa invat programe grele. Stupid me. Mai bine daca incepeam de atunci.

Well, gotta go.
Oh and
Happy New Year ~

You Might Also Like

0 comentarii