24 noiembrie 2011

careful, love.

Music: Michelle Featherstone - Coffee And Cigarettes
Gânduri: A year later, and all I remember is that we danced under the stars, and our hearts were beating in time. And your hands were warm when you put them in mine. The rest of the world simply stopped.

- De ce?
- Te-ai gandit ca poate imi place sa te iert?
- De ce? De ce ai vrea asta?
- Poate ca vreau sa te salvez.
- Nu ai cum...
- Poate ca vreau si eu sa fiu iertata si salvata.
- ...
Image and video hosting by TinyPic
Te aveam legat in lanturi undeva in coltul intunecat al sufletului meu. Am crezut ca nu te pot salva asa ca te-am casificat drept ingerul negru din viata mea. Nu te-am uitat, dar te-am iertat. Si mi-am promis ca am sa ma intorc candva. Si mi-am spus ca am sa alung din preajma ta tot ce este trist si rau, si tot ce doare.
E frig din nou. Frunzele si-au schimbat iar culoarea si eu m-am intors acasa. Frumos spus dar "acasa" e un loc ciudat cand nu mai e de loc asa cum ti-l amintesti. Si vrei sa pleci iar, sa fugi cum ai fugit acum mult timp - inapoi la mare. Inapoi la locul unde credeai ca ai gasit iubire. Si alergi, si crezi ca ai scapat si totusi te trezesti iar aici, acasa. Unde cauti tu iubirea?!

2 comentarii:

  1. Este foarte frumos ceea ce ai scris tu.
    Ai un fel aparte de a folosi cuvintele in asa fel incat sa ajunga la sufletele celor care citesc. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce zice.... DREAM....?Ce ai castigat? oricum , eu ti-am mai zis ca te urmaresc de mult si ca ai talent la scris.Verifica si vezi despre ce vorba , poate e de bine . BRAVO, succes in continuare.

    RăspundețiȘtergere